Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Bértárgyaláshoz szeretnék...

Bértárgyaláshoz szeretnék segítséget kérni (Java, Sr. ) - Te mennyit keresel?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sajnos úgy adódott, hogy a budapesti Senior Java fejlesztői bérsávokkal nem igazán vagyok naprakész, azonban várhatóan hamarosan egy bértárgyalás keretében kell megegyeznem a munkáltatómmal egy az említett pozícióhoz tartozó honorárium kérdésében.

Mivel a cégeken belüli titkolózás kishazánkban még mindig bevett gyakorlat, a jövedeleminformációkat elméletileg közlő weboldalak pedig egymásnak ellentmondó adatokat tüntetnek fel, a Ti segítségeteket szeretném kérni.

Kérlek, ha tudtok, a bérsáv mellett adjatok meg részleteket is a munkaidővel, saját tapasztalatotokkal, a munka jellegével, jellemző munkakörülményekkel, workloaddal, business domainnel, túlórával, a munkáltató méretével és egyéb fontosabb jellemzőkkel kapcsolatban is.

A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm!

2016. nov. 25. 21:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Jobban jársz, ha erre a prog.hu oldalon kérdezel rá. Ott sokkal több szakember van, mint itt. Biztosan tudnak neked tanácsot adni.
2016. nov. 25. 21:45
 2/15 A kérdező kommentje:

Tudom, ám azt már átnyálaztam. Nem a legrészletesebben, de belenéztem, viszont igyekszem minél több forrásból tájékozódni, hogy összerakjam a nagy képet.

Mindenesetre köszönöm a tippet!

2016. nov. 25. 22:43
 3/15 szonata ***** válasza:
47%
A témához nem szólok hozzá szakértelem hiányában. Azért "ragadtam" tollat,hogy megdícsérjem az átgondolt fogalmazást,a helyes írást.
2016. nov. 26. 07:39
 4/15 anonim ***** válasza:
75%

Szia!

Remélem tudod, hogy rengeteg helyen a bártárgyalás igazából csak ilyen formaság, hogy nem kérsz-e irreálisan sokat, vagy gázosan gyanúsan keveset. A legtöbb cég pontosan tudja, hogy az alkalmazottak között mindig lesz pár, aki tiltás ellenére is megbeszéli ezt, ezért bérsávok szoktak lenni, hogy elkerüljék a feszültséget. Én pl kezdőként alábecsültem magam és többet ajánlottak, mint amit kértem, de volt olyan ismerősöm is, aki túlbecsülte és kevesebbre kapott ajánlatot. Nem fognak azon elutasítani ha nem rontod el egy nagyságrenddel a fizut, de ha mégis, akkor sincs nagy baj, mert dobálják az ember utána a javas állásokat. Ha mégsem jön be, akkor legyen linkedin profilod meg töltsd fel az önéletrajzod professionre és azonnal hívni fognak több interjúra.

2016. dec. 4. 00:18
 5/15 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm szépen a választ!

Ezekkel nagyságrendileg én is tisztában vagyok, ám amit az egyik helyen sokallnak, arra a másik helyen simán rábólintanak. Elsősorban ezt szeretném feltérképezni a válaszok begyűjtésével, hogy ne szúrjak ki magammal, ha egy amúgy máshol elfogadható összegre húzzák a szájuk szélét, mert perpillanat a reális sávokat sem nagyon tudom belőni.

Ha pedig tudom, hogy valahol egy adott terhelésre adnak N összeget, akkor a 0.75 N-nel nem jönnék ki kifejezetten jól a dologból, hiába van az adott helyen ez a plafon közelében.

2016. dec. 4. 17:21
 6/15 anonim válasza:
45%
PESTEN: nettó 600-800! Alább ne add! ;)
2017. márc. 2. 03:24
 7/15 anonim ***** válasza:
Ez miert lett kiemelve 6 ev utan?
2023. jan. 21. 10:53
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
A céges autó már lejárt lemez. Kérjél magánhasználatú helikoptert parkolóhellyel a tetőn... :)
2023. jan. 21. 11:18
 9/15 anonim ***** válasza:
br. 1,5-2M
2023. jan. 21. 17:32
 10/15 A kérdező kommentje:

Köszi, nekem ez 7 évvel ezelőtt volt aktuális.

A kiemelés minden bizonnyal a véletlen műve lehet, de ha valaki másnak esetleg segít, akkor örülök.

2023. jan. 23. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!