Minden telefonszerviz megbízhatatlan? Milyen tapasztalatotok volt akkucsere kapcsán?
Akkuk közt is van különbség.
Ha a gyári 2800 mAh -s volt, és 60% -ra (1680 mAh) eset a kondíciója 2 év után,
és kicserélteted egy után gyártottra ami gyárilag is csak 1780 mAh.
Akkor kb. ugyan ott vagy a csere után is, mint előtte.
Új telot akartam venni csak épp útba esett az üzlet.
Nem értem hogy mit sporoltam? Épp hogy kidobtam az ablakon tíz rongyot.
1 év után kb. 70~75% -os lehetett az akku.
után gyártott akku olcsóbb, de sokszor kisebb kapacitású is.
Így előfordulhat, hogy kisebb vagy azonos az új akku mint a régi.
(Technológiai eltérések, előre láttató élettartamról nem is beszélve.)
Pl. itt az én mobilom. Gyári akkuja 5000 mAh -s, ha cserélni akarom, ugyan ilyenre, 7500 Ft + szerviz. Után gyártott 3700 mAh -s ami 2600 Ft.
Nem kokler volt hirdetik magukat a neten keresooptimalizalassal ok jönnek fel az első öt között és több uzletuk van.
Én nem mondtam ugyan hogy gyári akkut kérek de azt igen hogy egy év használat után két óra alatt netezesnel lemerül a telo és ezért szeretném a cserét. Ebből pedig szerintem egyértelmű hogy nem olyan akkut kértem ami még kisebb teljesítményű mint a beepitett.
Azt se felejtsük el, hogy a készülék is lehet gond, mind hardveresen, mint szoftveresen.
pl. a Huawei Y5p ami hasonló lehet a tiedhez, nagyon húzz az akkut.
CPU, WiFi és kijelző fénye képes ~2.5 óra alatt teljesen lemeríteni, a gyártótól vásárolt új akku -t.
De egy éjszaka alatt is, úgy hogy nem volt használva, kb. 50% -ra merült.
A hardveres elhasználódás mellet ami ennyire meríti a frissített app -ok, és rendszer megnövekedett hardver igénye.
Eredeti ROM és app -ok vissza töltésével, frissítés nélkül közel 3 órát bírt használatban és majd 2 napot csak készenlétben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!