Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Minden telefonszerviz megbízha...

Minden telefonszerviz megbízhatatlan? Milyen tapasztalatotok volt akkucsere kapcsán?

Figyelt kérdés
Elvittem a szervizbe az akkut, tizezerert kicserélték, de a telo most éppoly gyorsan merül mint korábban. A telefont atvittek egy másik helyiségbe ott cserélték ki, de a régi akkut nem adtak vissza, számlát se kaptam. Lehetseges hogy a régit tették vissza vagy legjobb esetben egy használt lestrapalt másik akkut tettek bele? Évekkel ezelőtt egy másik GSM üzletben ugyanez történt de akkor nem foglalkoztam vele, vettem új telot.

2021. máj. 7. 18:00
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Ok.csak van ilyen angol és német nyelvű teszt a neten az egyik szerint másfél órás videó után csak 16 százalékkal merült le az akku kilencven perces videó lejátszása után. A másik szerint is sokat bír az akku.
2021. máj. 7. 21:49
 12/12 A kérdező kommentje:
És amikor új volt majdnem teljes napot neteztem vele.
2021. máj. 7. 21:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!