Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet fejlődni 10...

Hogyan lehet fejlődni 10 ujjas gépelés terén?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Fél évvel ezelőtt két (vagy 3-4, nem emlékszem pontosan) ujjas gépelésről átálltam vakon gépelésre (10 ujjal). Ezen az oldalon küzdöttem intenzíven közel 3 hetet:

[link]

Ezután a mindennapokhoz szükséges mennyiségben gépeltem, átlagban napi fél órát.

Az elmúlt 3 hétben újból elkezdtem intenzívebben gyakorolni, napi 1-2 órát gépelek különböző könyvekből.

A problémám a következő: a monkeytype-on (30 mp-es

hungarian 2k teszt) a kezdeti 30wpm-et sikerült feltornáznom 60wpm-re, a pontosság 95-100 között van mindig, konzekvencia 70% környéke; de innen nem tudok szintet lépni.

A célom a 100wpm elérése.

Valaki járt hasonló cipőben? Ki mit javasol, hogyan tudnék gyorsabb fokozatra kapcsolni?

dec. 19. 12:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Miért akarsz ilyen gyorsan gépelni? 100wpm konstans gépelés meghaladja bármely terület igényét.

Szimplán hobbi?

Játsz typewriter játékokat.

dec. 19. 12:30
 2/3 A kérdező kommentje:

Szimplán hobbi, valamint mindig is lenyűgözött a gyors gépelés.

Köszönöm a tippet!

dec. 19. 12:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Kezdj el chat RP-zni, vagy valami hasonlót :D
dec. 19. 14:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!