Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Tényleg van olyan hogy egy...

Tényleg van olyan hogy egy használt számítógép esetében az eladó elkéri a vevő címét, hogy számlát állítson ki a vevőnek, amivel a vevő tudja igazolni, hogy a Windows az jogtiszta?

Figyelt kérdés

Már vettem többször is használt gépet, de sose voltam így mint most.

Telóban beszéltem az eladóval, és mondtam neki hogy személyesen megyek megnézni, és megvenni, erre mondta a telefonba hogy adjam meg a címem hogy számlát tudjon adni a Windows miatt.

Tényleg van ilyen? Vagy valami csaló? Nekem ez nagyon új dolog

dec. 19. 14:56
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg van ilyen. Én a napokban egy használt félkonfigot vettem csomagautomatába, de az eladó kérte a címem, hogy kiszámlázza. És valóban, a dobozban ott volt egy számla. Mivel egyéni vállalkozó, így számlát kell adnia az eladott dolgokról és így természetesen adózik utána, mert üzletszerűen csinálja, nem mint egy magánszemély használt dolgai.
dec. 19. 15:08
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm szépen
dec. 19. 15:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!