Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ki mit gondol az Smart Crypto...

Ki mit gondol az Smart Crypto Note rendszeréről?

Figyelt kérdés
Eddig nem sok jót hallottam róla de kíváncsi vagyok egyszerű emberek véleményére is, főleg akik használják is a mindennapokba

#scn
2020. febr. 26. 19:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 Vass Gábor ***** válasza:
7%

Pontosan még arra se képesek hogy az infó után nézzenek hogy áll a project. Csak nagy az arcuk ennyi. Amennyi netes baromságot láttam 2007 óta és kipróbáltam az nem semmi volt. Több milliót elpacsáztak már bennük.

Igaz hogy erre is nagyon sokat kellett várni, hogy valamilyen formába elinduljon élesben is, de megérte, és megéri a későbbiekbe is mikor mindenki kitud venni belőle. Sajnálják az időt ráfordítani hogy is megy a cucc. Azt lökik a baromságokat.

2023. máj. 3. 15:00
 72/78 anonim válasza:
42%

Mert ti már milliomosok lettetek xD imádom ezt a “mi nem vagyunk a rendszer része” dumát xD

Ember, ugyanúgy internetet használsz, ugyanúgy elmész a boltba, ugyanúgy elmész orvoshoz ha bajod van xD annyi, hogy mások hasznàlt cuccait veszed kamupénzen amiért fizetsz. Neked nem bitcoinod van hanem egy kamupénzed amit egymást közt cserélgettek. Ti nevetsèges hipszterek xD ha jól tudom a smart cryto note tal szervezett utazásoknal is csak akkor tudsz ingyen menni ha beviszel x embert amúgy meg furcsa mód FORINTBAN kell fizetni xD sőt ha vásárolsz valamit x CN ért furcsa mód annak is x hányadát FORINTBAN kell kifizetni xD sőt ha veszel magadnak CN-t azt is FORINTBAN fizeted ki xD ha jól sejtem ti valami 40-50+ os életképtelenek lehettek akik dühösek az életre mert semmire sem vitték. Jó szórakozást a nyomortokhoz. XD

2023. máj. 14. 16:46
 73/78 Vass Gábor ***** válasza:
0%
Mostani infóba elég érdekes dolog lett. Nézzétek meg 23 perces.
2023. júl. 27. 15:51
 74/78 Vass Gábor ***** válasza:
0%
Most néztem rá hogy mi a helyzet, végre valami érdemes néznivaló a 9-dikei előadáson. Másfél órás majdnem 1 órától van a lényeg. Nézzétek meg.
2024. ápr. 15. 16:21
 75/78 anonim válasza:
100%
Érdekelne hogy el indult e már ez az egész?! Lehet e pénzt ki vennie belőle?! Vagy csak ugyan úgy a piac megy ?! Lehet hogy meg nézném én is mi ez az egész!
2024. júl. 22. 01:31
 76/78 Sweetdear ***** válasza:

Szia.

Folyamatosan átadasra kerülnek az új fejlesztèsek. A pènztárcadban benne van a mentorod elèrhetősège, a szakmai támogatast a mentortól lehet kèrni. Az scn rendszer egyènkènt nem a "pènzt kivenni" rendszerek sokaságábol az egyik. Ez egy közösségi, autonom gazdasagi, keredkedelmi es alternativ penzügyi rendszer fejlesztès, ahol alternativ vagyonèpitèsi lehetősêggel èlhetnek a közösség tagjai, akciókat, ès akár óriási árfolyam kedvezmènyekket lehet bizonyos feltételek esetèn igènybe venni.

Minden regisztralt tag rèszt vehet a közössègi árfolyam szabalyozásban alanyi jogon, akár mint a fizetőeszkoz kibocsátás is alanyi jogon jár a tagoknak rendszeren belüli fedezet birtokaban.

Az arfolyam szabalyozas (DBR) egy applikácioval törtênik, ezzel megteremtve a világ első árfolyamszabalyozott cryptocsaládját, mely árfolyam szabalyozasban rèsztvevő tagok olyan coint tudnak megszerezni, ami èrtèkesithető lesz a most elkeszült legujabb fejlesztés, a tőzsde segitsègèvel. Ez úton tud az SCN rendszerben lètrehozott vagyoni elemek egy rèsze kapcsolódni a mostani pènzrendszerhez.

Mellèkesen megjegyzem, a jelenlegi penzugyi rendszer nem az emberek èrdekei szerint formálódik es nincs beleszólásunk. Inflacioval, es új törvênyeket alkotva folyamatosan lopják az emberek pènzèt, vagyonát. Az uj CBDC rendszer nem fog tetszeni senkinek, totalis kontrollra alkalmas, de spórolásra, azaz vagyon gyujtèsre már eselyt sem fognak adni, mert lejárati ideje lesz az uj pénznek. Aki abban a rendszerben marad, az kiszolgáltatott szolga lesz csupán, akinek mindent vègre kell hajtania, hogy kinyiljon a bolt ajtó, vagy a kasszánál engedje fizetni a szèp új világ "rendszere". Aki nem akar 100%-ban kiszolgaltatottá válni, annak egy alternativa lehet ez a közössègi rendszer.

2024. júl. 24. 00:29
 77/78 Vass Gábor ***** válasza:
25%
Kedves anonim, éppen most néztem rá én is a friss hírekre, és felkerültek a blogra. Nagyon hasznos épp erről volt szó 23 percben, illetve van egy másfél órás is, ha van időd nézd meg. Ha érdekel akkor küldöm privátba.
2024. júl. 31. 18:12
 78/78 Vass Gábor ***** válasza:
25%
A most múltheti infót is nézzétek meg.
szept. 3. 17:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!