Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ki mit gondol az Smart Crypto...

Ki mit gondol az Smart Crypto Note rendszeréről?

Figyelt kérdés
Eddig nem sok jót hallottam róla de kíváncsi vagyok egyszerű emberek véleményére is, főleg akik használják is a mindennapokba

#scn
2020. febr. 26. 19:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/78 Saci13 válasza:
17%

Néhány egyáltalán nem elhanyagolható szempontot ajánlanék az okoskodók figyelmébe:

Az egyik az, hogy az SCN semmiképpen sem lehet MLM-es ponzi rendszer, hiszen nincs mélységi jutalék a rendszerben! Csak egyszintes "üzletkötői jutalék" van a direktek után, és itt jön be mindjárt a másik,

ugyanis a jutalékot nem forintban vagy egyéb devizában, sőt még csak nem is a már bejáratott kriptoeszközökben kapják a meghívók, hanem egy belső elszámolású, kupon jellegű "pénznemben" (HARD-ban), aminek a gyűjtögetésével fedezetet tudnak képezni saját kibocsátású digitális fizetőeszköz, ún. CoverNote létrehozásához. A CoverNote a rendszeren belül egy valóságos fizetőeszköz abban az értelemben, hogy online és offline piactereken a partnerek kis és nagy értékű javakat tudnak vele vásárolni egymástól. Életképességét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy pár hónap alatt már mintegy másfél millió forintnyi forgalom generálódott úgy, hogy az SCN még nem is lépett ki a nemzetközi, ún. globális színtérre.

A rendszerhez hozzátartozik még egy egészen kivételes találmány is, ami a fizetőeszköz árfolyam-szabályozását tartja kordában és biztosít egy folyamatos értéknövekedést a rendszer használóinak a számára.

Lehetne még sorolni a rendszer specialitásait és előnyeit, de ehelyett javaslom inkább azt az utat, amit hitetlenként magam is követtem: be kell regisztrálni és meg kell ismerni, ki kell próbálni. És aztán lehet egyik ámulatból a másikba esni. Vagy urambocsá', konkrét észérvekkel vitatkozni és cáfolni.

2020. márc. 3. 23:29
 12/78 Saci13 válasza:
40%
Elnézést, másfél milliárd az a másfél millió forint... :)
2020. márc. 3. 23:34
 13/78 anonim válasza:
7%

Én már több mint egy éve tagja vagyok ennek a lelkes kis közösségnek, mielőtt csatlakoztam, tanulmányozta rendszert és az elképzelést amiért létre hozták. Érdekesnek és jónak tartottam az elképzelést. A rendszer folyamatosan jó irányba fejlődik. Mivel jelenleg a közösség olyan fizető eszközt használ a CN-t, ami gyakorlatilag pénz helyettessítőként funkciónál. A közösség minden tagja ezért a CN-ért mindent meg vásárolhat amit egymásnak felkínálnak legyen az élelmiszer, műszaki cikkek, könyvek meg minden elképzelhető más terméket, beleértve családi házat is.

Én támogatom ezt a közösséget, hogy minél többen megismerjék és használják, valamint aktívan vásárolok és eladok mindenféle felkínált termékek közül és én is sok féle terméket adtam már el. Bízom benne, hogy jól döntöttem, hogy csatlakoztam a rendszerhez.

2020. márc. 15. 16:35
 14/78 anonim válasza:
78%
Hülyeség az egész. Ha nem akarod elveszteni a pénzed ne lépj be. Tapasztalatból beszélek. Nagyon szépen elő tudják adni magukat. Nézd meg a korosztályt aki benyalja ezt.
2020. júl. 8. 15:38
 15/78 Sweetdear ***** válasza:
12%
Tobb honapot tanulmanyoztam ezt a talalmanyt. Ha te legalabb 1 hétet nem tanulmanyoztad akkor butasagokat lehet csak irni rola. Ez nem a hagyomanyos ertelemben vett üzleti ajanlat, nincs hozam igeret, nincs befektetes es ezaltal profit igeret. Ez egy fizetesi rendszer amit hasznalhatsz, ahol váltani lehet majd tobb kulonbozo digitalis devizat. Ingyenes regisztacioval, ajandek CNP ( vasarlasi keret) jár ezzel megint nem tud senki sem vesziteni max.nyerni tud majd ha eladja és fedezeti tőkejebol fizetoeszkoz kibocsatasaval vasarolni tud azaz igy tud erteket teremteni az ingyenes regisztralt is. Mivel nem csupan egy fizetesi rendszer hanem egyben egy épülő gazdasagi közösség letrehozásan is dolgoznak igy egy remek menekulo alternativa is egyben azok szamara akiket a jelenlegi penzrendszer már rabszolgava tett. Javaslom mindenkinek hogy mielott blőd ökörségeket ir feluletes informaciok alapjan , hogy melyedjen el a talalmany fejlesztes elerhető informacioiban, kerjen egy szakmai mentortol reszleres tájekoztatast. Aki ezutan is azt mondja hogy ez hulyeseg az sajat butasagi bizonyitvanyat allitja ki.
2020. júl. 9. 15:01
 16/78 anonim válasza:
87%

Nyilván a mentor elfogja mondani az igazat. Ezt butaság elhinni. Nincs hozam igéret? Vicc. Engem még akkor csábítottak be amikor még csak Facebook csoportban osztották meg az okosságukat, még Vezér Szörényi is a tagja volt. Én azzal lettem becsábítva hogy fektessek be x összeget és a bitcoin növekedéssel párhuzamosan az én pénzem is nőni fog. Akkor még szó se volt eladásról meg ilyenekről. Aztán nyomták a képembe hogy ha pénzt akarok fektessek be. Aztán jött a piramis, hogy vigyek be 16 embert azért hogy én olcsón kiutazzak Görögországba.

Ha a maga lelkiismerete bírja ezt hát csinálja.

Én gerinccel születtem. Semmi hasznom nincs abból hogy lehúzom ezt a csodát. Én csak az igazságot írom le az pedig hogy ezután ki hogy dönt a saját felelőssége.

Ja megjegyzem hogy a mentorom a 3. piramisjátékába vitt be ezzel.

Ez az SCN nem rendelkezik blockchain lánccal sem.

Konkrétan ha én azt mondanám a barátaimnak hogy adjon mindenki 10.000 ft-ot én adok nekik 20 db kupakot és kupakokkal vásárolnának egymás között az ugyanaz lenne mint az SCN rendszere.

Jöhetnek a szektás 50-60 évesek hogy ők mennyit köszönhetnek ennek a rendszernek. Befejeztem. Köszönöm szépen.

Kérdező ha jót akarsz magadnak kerüld el.

(azért az is érdekes, hogy megjelen egy kérdés az SCN-ről már jönnek is a fanok védeni a rendszert)

2020. júl. 9. 16:47
 17/78 anonim ***** válasza:
68%

#16: hagyd rájuk, felesleges bármivel érvelni. Jött ez a kérdés, volt rajta 1-2 szkeptikus válasz, majd jöttek az oldaltól idehívott hívek, akik tolják az agymosó dumát amivel az ilyen üzletekbe be lehet csábítani a balekokat. Természetesen egymással összefogva, ugyanazt a szöveget tolva és kategorikusan mindenkit lepontozva aki ellentétes választ ír. Mind friss regisztráció olyan minimális válasszal (mert csak az igét jöttek terjeszteni), hogy még 1 pipa sem került a fiókra, azt jelezve hogy nem aktív felhasználók.

Érdekes módon az összes hívő válasz 4 db 15%-os fiókból van felpontozva egymás után, míg az én negatív válaszom egymás után 5 darab 15%-os fiókból lepontozva.

2020. júl. 9. 18:18
 18/78 Vass Gábor ***** válasza:
5%
Én pár napja aktiváltam magamat, és várom a március 12-őt.
2021. jan. 23. 16:29
 19/78 anonim válasza:
15%
Szerintem akkora hülyeséget beszéltek. Nem vagytok tagok, egyáltalán nem is tudtok semmiről semmit. Nagyon könnyű így valamit ócsárolni. Ja és csak úgy meg súgom, nem csak az idős korosztály az aki használja. 30 vagyok. Személy szerint nagyon örülök, hogy rá találtam erre annyi mindent vettem már így. Mikor én regisztráltam jó pár évvel ezelőtt, én nem fizetem be semmit és nem is hívtam meg embereket. Szóval szerintem mélyen nézzen magába az aki csak ilyen rosszindulatú tud lenni. Csak sajnálni tudlak téged, és a körülötted lévőket!!! Pá Pá 🤣
2021. jan. 30. 14:21
 20/78 anonim válasza:
73%

#19 honnan tudod, hogy ki mit tud a rendszerről?

Már egyből személyeskedsz és azért mert pár ember nem ért veled egyet már negatívan nyilatkozol róluk. Kedves kérdező látod ilyen beszűkült emberek lehetnek csoporttagok. Biztos vagyok abban, hogy a "negatív" válaszolók is sajnálnak téged. Mellesleg megjegyzem én nem vagyok csoporttag be akartak vinni de nem hiába adott ki rá figyelmeztetést az MNB. Szerintem ezzel mindent elmondtam a cégről. Kérdező olvass utána és tájékozódj.

2021. febr. 7. 12:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!