Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ki mit gondol az Smart Crypto...

Ki mit gondol az Smart Crypto Note rendszeréről?

Figyelt kérdés
Eddig nem sok jót hallottam róla de kíváncsi vagyok egyszerű emberek véleményére is, főleg akik használják is a mindennapokba

#scn
2020. febr. 26. 19:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/78 anonim ***** válasza:
59%

Első hallásra is bullshit, főlega refer linkes piramisjáték jelleg után, de ha használod a keresőt:

[link]

[link]

2020. febr. 26. 19:40
 2/78 A kérdező kommentje:
Igen ezeket olvastam...de mint írtam, azért szeretnék olyan véleményeket meghallgatni akik használták vagy használják is aktívan az scn rendszert
2020. febr. 26. 19:46
 3/78 anonim ***** válasza:
64%

Onnantól kezdve hogy neked úgy van előnyöd/kedvezményed/jutalékod, hogy beregisztrálnak alád, és terjesztened kell a linket, felejtős.

Háromféle ember van:

- aki átlátja, hogy átbaszás az egész és bele sem kezd,

- akit egyszer átvertek és tanult belőle,

- aki annyira ostoba, hogy újra és újra beszáll új piramisjátékokba, mert majd az lesz az igazi és attól lesz dúsgazdag, mégis újra és újra összeomlik a rendszer, de ő ismét talál egy másikat.

2020. febr. 26. 19:51
 4/78 anonim válasza:
29%
Kezdettől fogva figyelem a rendszert. Használom is és nem tartom átverésnek, már vásároltam több mindent, nagy értékű dolgokat is. Az ajánlói link használata nem kötelező, nem feltétel, csak egy lehetőség. Ajánló nélkül is lehet regisztrálni. Aki érti, szereti, használja, aki nem érti, azok terjesztenek hülyeségeket.
2020. febr. 28. 14:32
 5/78 anonim válasza:
38%
Tetszik, hogy van, aki első hallásra minősíteni tud egy találmányt! Meg se kell ismernie, pláne nem kell használnia.
2020. febr. 28. 15:31
 6/78 anonim ***** válasza:
70%

Nagy általánosságban azért elmondható két dolog:

- ingyen pénz nem létezik, valamivel mindig fizetsz

- ha neked fizetned kell hogy később bevételed legyen, az jellemzően a többi ugyanilyen balek pénzének szétosztását jelenti, míg a rendszer össze nem omlik.

Na meg ez?

[link]

2020. febr. 28. 16:48
 7/78 anonim ***** válasza:
64%
Amúgy most leszóltak az SCN-től, vagy valami riadózási lánc él, ami jelez, hogy most ide kell jönni megvédeni a mundér becsületét a kérdés alatt, hogy hirtelen itt termett pár frissen regisztrált vakon elhivatott SCN ügynök? Viccesek vagytok, hogy minden fiók ugyanazt a nótát fújja.
2020. febr. 28. 17:12
 8/78 anonim válasza:
29%

Én is kiváncsi lennék a használók véleményére.

Én alapvetően jókat hallottam róla, de eddig igazából egy ember írt jókat róla, egyvalaki meg szeretné, ha rosszakat írnának róla.

Tagok, felhasználók véleményére lennék én is kiváncsi.

Olyan írjon róla aki tényleg ismeri!

2020. febr. 28. 20:15
 9/78 anonim válasza:
22%
Én nap mint nap használom. Szolgáltatást kínálom (elég értékeset) "cover note"-ért és vásárolok is termékeket szolgáltatásokat. Így egyrészt számos plusz ügyfelet szerzek, másrészt olyan dolgokat is meg tudom vásárolni, amit a rendszeren kívül nem engednék meg magamnak. Akkor is tudod használni, ha regisztrálsz, és egyáltalán nem ajánlod senkinek és nem vásárolsz belső valutát sem. E mellett, ha ezt megteszed, hogy részt vegyél a közösség növekedésében, sokkal többet tudsz profitálni belőle. Viszont bármennyi belső valutát is vásárolj, azt teljesen kockázatmentesen teszed, mert azonnal használható (elkölthető) fizetőeszközöd van belőle. Szóval, lehet látatlanban hülyeségeket irogatni, csak felesleges, ...
2020. febr. 29. 14:19
 10/78 Sweetdear ***** válasza:
16%

Affiliate program nem MLM. Én voltam üzletkötők vezetője élelmiszeripari cégnél és biztositónál is, nos ezek a cégek is affiliate értékesitési rendszerrel rendelkeznek. Csak a tudatlanok keverik össze akiknek minden MLM ahol üzletet lehet kötni partnerlinkkel.

Az affiliate más néven PARTNERPROGRAM. Ez egy olyan három szereplős marketing módszer, amikor egy terméket vagy szolgáltatást árusító partner (angolul "vendor") jutalékot ajánl fel olyan partnerek számára(angolul "Affiliate"), akik vevőket közvetítenek felé. Igy dolgoznak pl. a bankok, biztosítók, bármilyen kereskedő, vagy szolgáltató, aki üzletkötőkkel dolgozik és biztositja a cég forgalmát. Ha az affiliate programos cégek átverések, akkor ne köss biztositás, szüntesd meg a bankszámlád, ne vegyél élelmiszert, ne vegyél alkatrészt az autódhoz, mert biza mindegyik cég affileate marketinggel dolgozik. Minden üzletkötőnek van egy affiate száma, ami alapján az adott cég rendszere nyilván tudja tartani, hogy kinek kell a jutalékot számfejteni. Ez nem kötelező, hogy ügynökön keresztül jusson bárki a termékhez, vagy szolgáltatáshoz, bárki tud közvetlenül a céghez is regisztrálni és megrendelni a termékeket vagy a szolgáltatást. Ugye mindenki tudja jól, hogy bármit megakar rendelni a neten, az az első a regisztráció, ezzel sem mondok ujat. Ha személyesen bemegyek egy biztositóba, vagy bankba, azaz első, hogy regisztrálnak a nyilvántartásukba, majd utólag hozzánk rendelnek egy kapcsolattartót. (Ez az üzletkötö, aki jutalékot fog kapni) A hülyeségeket nem szórni kellene, hanem minimum a google-ba beütni, mielőtt "okoskodik" valaki. Segitek, hogy ne kelljen keresni, hogy mi az MLM, azaz a TÖBB SZINTŰ ÉRTÉKESITÉS: [link]

Mielőtt tovább piramisozna bárki, megnézhető az SCN weboldalán hogy affiliate marketingjük van. Bárki regisztrálhat a céghez és bárki regisztálhat meghívó által és semmilyen "piramis" nem tud épülni, mert ez akárhogyan számolom 1 szint. Tudom egyszerűbb a mindenhez "szakértő" sarki füszerestől hallottakat továbbadni tuti tényként, mint időt szánni arra hogy ökörségeket ne kürtöljünk a világba, pedig megéri, mert tanulhatunk belőle. Tehát a piramis szisztéma megdölt, amihez az "átverés" kötődött. Ezért be is regisztráltam a céghez, kihagyva a "piramist", azt az egy szál embert, aki meghívhatott volna.... Tanulmányozom mi ez a rendszer és pár nap mulva jelentkezem.

2020. márc. 1. 15:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!