Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ki mit gondol az Smart Crypto...

Ki mit gondol az Smart Crypto Note rendszeréről?

Figyelt kérdés
Eddig nem sok jót hallottam róla de kíváncsi vagyok egyszerű emberek véleményére is, főleg akik használják is a mindennapokba

#scn
2020. febr. 26. 19:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 anonim ***** válasza:
2021. jún. 27. 15:58
 32/78 Vass Gábor ***** válasza:
6%
Ez teljesen más köze sincs hozzá kicsit nézegessed a heti bejegyzéseket mielőtt hülyeséget írogatsz róla. Tegnapelőtt frissítették a júniusi adásokkal.
2021. jún. 27. 18:27
 33/78 Sweetdear ***** válasza:
16%
Semmi köze a ponzi sémához. Baromságokat irkálása helyett, tájékozódhatnál. Nem is üzlet, nem is mlm. Befizetni sem KELL. 0 tudásoddal te tájékoztatod félre az embereket.
2021. jún. 28. 08:58
 34/78 Vass Gábor ***** válasza:
6%
Hát nem tudom ki írogat olyanokat ami nem is igaz. Megnéztél te egyáltalán bármilyen videót is róla?,vagy csak így a semmire fikázol össze vissza.
2021. jún. 28. 14:32
 35/78 Vass Gábor ***** válasza:
16%
Azt te se tudod akkor megmagyarázni, mért lettek hétvégente vásár, meg mennek Athénba is ősszel. Héten jönnek az újítások és a további események bejelentése a facebook csoportjukba. Egy kis eszed lehetne hogy miről is szól az üzlet.
2021. jún. 28. 14:36
 36/78 anonim ***** válasza:
94%
30as vagyok. A 31-es válaszoló nem én vagyok. Azért nem válaszoltam mert az én életem nem abból áll, hogy ilyen nevetséges dolgokkal foglalkozzak. Tudommal lehet SAJÁT véleményem és senkinek se tartozok elszámolással azzal, hogy mit miért gondolok. Írkáljatok csak nyugodtan úgy látom jobb dolgotok úgy sincs. Vass Gábor te meg olyan vagy mint egy hittérítő. Nem gondolod, hogy kicsit beteg amit csinálsz? X ember negatívat írt erről az MLMről de te pár percre/órára itt vagy, hogy megvédd ezt a csodát. Nem fogom figyelni ezt a kérdést úgyhogy drága szektatagok lehet támadni nem fogom megvédeni magam. Na pá.
2021. jún. 29. 14:42
 37/78 Vass Gábor ***** válasza:
6%

Aha, nem védek senkit, csak azt mondom amit látok tapasztalok. És nem a baromságot hirdetem, és lehet elmenni a vásárokba helyszínre és ott lehet informálódni az ilyen embereknek mint itt írni össze vissza baromságot.

Csomó ember örömmel csinálja és tetszik is nekik. Ha nem dolgozik benne az ember ne is várjad, hogy a szádba röpüljön a sűltgalamb. Én még egyetlen üzletet nem láttam ahol nem kéne dolgozni, ingyen adnának bármit is. Ez is ugyan olyan ha rendes munkahelyednél ott se rinyálsz a főnöknek, hogy a semmire fizessen neked.

2021. jún. 29. 15:05
 38/78 Vass Gábor ***** válasza:
6%
Meg megnéznék ott egy munkafolyamatot, miket csinálnak mert végzettség nélküli léghűtők biztos nincsenek ott. nem úgy van az ahogy gondolják felmennek pestre bekopogok hozzájuk azt itt van nesze csináld. Ide eljutni nagyon sok idő főiskola egyetem idegennyelv, és nem 1-2 hanem jóval több. Komoly számítógépes ismeretek is, programozás is benne lehet szal nem gyerekjáték.
2021. jún. 29. 15:13
 39/78 anonim ***** válasza:
70%
múltkor láttam ezt a vásárt voltak vagy 10en mind 50 év felettiekXD
2021. jún. 30. 06:39
 40/78 anonim ***** válasza:
66%

Figyelj nekem őszintén mindegy ki mit csinál abban egyetértek ha élvezi csinálja. De 36osnak igaza van abban, hogy kedves Vass Gábor annyira szektás beütésed van. Nem mondom azt, hogy vizsgáld meg a másik oldalt is mert látszik hogy vakon vagy de sajnos ismerek mentort és az égvilágon semmilyen végzettsége sincs. Abban a rendszerben bárki lehet mentor aki elég embert bevisz utána fel kell mennie Pestre egy mentorképzésre. Régebben így volt hogy most így van e nem tudom. De ha megnézed az oldalukat vagy bármit nincs semmilyen szakmai követelmény sehol sem. Ezt itt hagyom : [link]

Szerintem egy kicsit kutakodj és áss mélyebbre mielőtt lábat csókolsz ennek a rendszernek. Őszintén sajnállak téged amiért így át tudtak verni de előbb vagy utóbb majdcsak rájössz.

2021. jún. 30. 06:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!