Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ki mit gondol az Smart Crypto...

Ki mit gondol az Smart Crypto Note rendszeréről?

Figyelt kérdés
Eddig nem sok jót hallottam róla de kíváncsi vagyok egyszerű emberek véleményére is, főleg akik használják is a mindennapokba

#scn
2020. febr. 26. 19:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/78 Vass Gábor ***** válasza:
19%
Jelentkezni kell rá, és védettségi igazolvány is kell, és 10 cumót is vinni kell ezek a belépő. Ma zárult le az athéni jelentkezés is, holnaptól a webirodában is lehet látni a módosításokat.
2021. jún. 30. 06:50
 42/78 Vass Gábor ***** válasza:
26%

40-es.

Hát most idelinkelsz egy 3 és fél éves cikket attól nem lesz jobb. Azóta teljesen máshogy néz ki, meg március 17-kével kiléptek a tesztfázisból.

Amit te belinkeltél az még a kezdetek kezdete volt.

Tegnaptól meglehet nézni egy több mint 1 órás prezentációt az eddigi eseményekről, és a holnapi változás is bennevan. Nem tudom belinkelni mert kitörlik. De beírod a googliba azt hogy SCN blog és szépen kidobálja.

És nem az ezer éves cikkekkel kell dobálózni ami már rég elavult te jó isten.

2021. jún. 30. 06:58
 43/78 Vass Gábor ***** válasza:
19%
Sőt a tőzsdére is kimennek állítólag még az idén.
2021. jún. 30. 07:17
 44/78 anonim ***** válasza:
70%

Ezt mar jo ideje mondogatjak.

Nem gondoltal meg bele abba, hogy olyan nem nagyon letezik, hogy belepsz valahova ezert pedig "penzt" kapsz amin egymas kozott vasarolhattok? Nem tunik fel, hogy minden vasarlas utan hiteled keletkezik naluk amit utana FORINTBAN kell visszafizetni? En is mondhatom azt a barataimnak hogy gyertek lepjetek be hozzam es adok 1000 kupakot. Ezekkel a kupakokkal egymas kozott vasarolhattok de amint te koltesz el a kupakodbol a kupak arfolyamanak x szazalekat FORINTBAN ki kell fizetned. Ez hol eri meg barkinek is?

Forintert dolgozol forintbol fizeted a szamlakat es akkor meg forintot fizess a rendszernek is?

2021. jún. 30. 09:30
 45/78 anonim ***** válasza:
19%

Mindegy igazából befejezem a kis játékunkat.

Én csak annyit akartam, hogy több szemszögből vizsgáld meg a dolgokat és ne légy vak. Rajtad már semmi sem segít. Jó lett volna veled eszmétcserélni sajnos ahogy látom egyikünk számára nem tudtad kívánatossá tenni ezt az innovációt.

További sok sikert kívánok ehhez a "munkához"! Minden jót!

2021. jún. 30. 09:34
 46/78 Vass Gábor ***** válasza:
6%

És ha egy kicsit néznél videókat is róla, hogy egyáltalán miről szól az egész?, most 1 óra 9 percben nagyon szépen elmagyarázzák az egésznek a lényegét.

Szépen keressél rá és nézd végig és rájössz.

2021. jún. 30. 14:43
 47/78 anonim ***** válasza:
75%

Azt vágod amúgy kedves Vass Gábor, hogy a felsorolt ellenérvekre semmit se reagáltál? Volt aki érveket írt hogy miért nem jó te meg csak annyit írsz hogy menjek el és nézzem meg az 1 órás előadásaitokat. Közületek dolgozik is valaki rendes munkát? Nem hinném hogy amellett ilyenekre lenne idő.

#44es abszolút egyetértek veled. Én nemrég gondolkodtam az scnen egyik ismerősöm a csoportban van de szerencsére kutakodtam egy kicsit és lám milyen jól tettem. A gyk-s kérdésen kívül sajnos csak régebbi cikkeket találtam de szerintem márcsak azért nem írnak erről mert senkit sem érdekel. A privát csoportban ahogy láttam 2000 fő van so annyira nem lehet nagy szám.

2021. júl. 1. 08:31
 48/78 anonim ***** válasza:
87%

Ja az utazásaikról is hallottam.

Ha beviszel x embert akkor jóval olcsóbban tudsz utazni. Ha nem viszel be ugyanúgy ki kell fizetni.

Engem is be akart vinni ismerősöm csak azért hogy olcsóbb legyen neki. És még erre mondják hogy nem mlm. Vicces. Mentor is úgy lehet ha beviszel x embert. Nagyon jót nevettem Vass Gábor amikor olvastam, hogy szereted ehhez az egészhez főiskola kell. Az ostobaságnak és a vakságnak nincsenek határai

2021. júl. 1. 08:34
 49/78 anonim ***** válasza:
70%
Hiába hirdeted itt az igéteket látod szinte minden válaszban le vagy oltva. Szerintem ezt hagyd.
2021. júl. 1. 08:35
 50/78 Saci13 válasza:
6%

44-esnek egy kis kiegészítés:

Valóban keletkezik hiteled az SCN-es pénzzel történő vásárláskor, amit vissza lehet 5 éven belül fizetned. Mondom LEHET, és nem "kell". Ha mégis azt választanád, hogy kifizeted, akkor (a mai napon splittelt) 1000 CoverNote-onként 56 Ft 58 fillért kellene visszafizetned, kamatmentesen, 5 éven belül. Amúgy az 1000 CN vásárlóértéke manapság valamikvel 10 ezer forint felett van.

Ez szerintem is nagy "bukta", úgy hogy megértem a szakértői felháborodásodat.

És még egy icipici apróság is tartozik ehhez: ha ugyanis visszafizeted a tartozásod, akkor a CN mögötti fedezetedet visszakapod, amivel újfent tudsz fizetőeszközt kibocsátani és ismét tudsz nagyon kedvezményesen vásárolni.

Bocsánat, te nem, de a másként gondolkodók igen.

2021. júl. 1. 13:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!