Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Milyen vírusírtót használtok?...

Milyen vírusírtót használtok? Mifélét ajánlotok amit netről le tudok tölteni a gépemre?

Figyelt kérdés

A jelenlegivel a probléma,hogy figyelmeztet,hogy nem véd az a malware-k ellen.Azt írja,kell egy frisebb verzió,mer a régi elavult,de letölteni viszont nem tudok semmit rá,hogy megint működjön.Ezért inkább lecserélem,hogy maximálisan védjen mert voltak a spyware,malware-el problémám.

Torrentról szeretném,crack vagy serial mind1 csak működjön,és ne raplizzon.És ha van tűzfal mellé az nem árt.Előre is köszönöm :)

2011. jan. 22. 17:55
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Azt hittem totál,hogy pasi vagy.De ne vedd sértésnek ezt,le a kalappal előtted! :D .Én is szeretek a géppel foglalkozni,de ez a vírusírtós rész valahogy nem megy :D

Írhatnék E-mailt,hogy ha valamiben elakadnék segítenél?Amúgy én 15/F ..

2011. jan. 22. 19:46
 22/30 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem csodálom, hogy azt hitted, hogy pasi vagyok.

De legalább nem én vagyok az egyedüli csaj, akit átmenetileg vagy egész életében érdekel a téma. Vagyunk egy nagyon kevesen.

ESET-et nem ismerem, de írhatsz e-mail-t, ha elakadsz, azért adtam meg.

2011. jan. 22. 19:48
 23/30 A kérdező kommentje:
Nagyon kössz :) .. Amúgy ahova én mennék informatikai suliba 1 osztályra mindig jut egy csaj (Dunaszerdahelyen),de viszont egy városban Besztercebányán ezen a szakon a tanunók zöme csaj.Ott nem tudom,hogyan van ez,de értesz hozzá az tuti ;)
2011. jan. 22. 19:52
 24/30 anonim ***** válasza:
Mikor sorban dobta fel a vírusriasztásokat a vírusirtóm, és másfél hónapig, mert nem volt, aki újrarakja a gépet, akkor kezdett érdekelni a téma.. Másfél hónap alatt, ha nem volt 150-200 vírusriasztás, akkor egy se.
2011. jan. 22. 20:08
 25/30 A kérdező kommentje:

Hát nem lehetett egy meseidő amíg ez eltartott.De te szerencsére másképp fogtad fel a dolgokat ;) ... ha érdekel sokkal könnyebb megoldani a feladatokat..Hány éves korodban volt ez? Mióta érdekel?

Egyébként telepítettem az esetet és azt írja,hogy a program egy új hálózatot észlelt.

-Szigorú védelem

-Megosztás engedélyezése

az utóbbinál,amikor torrentezek,itt tudom beállítani,hogy a kapcsolatom az oldallal passzív,vagy aktív legyen?

Mert nekem azt írja a BitTorrentem,hogy nincs kapcsolat.Nem tudom ebben otthon-e vagy..Csak az volna a lényeg,hogy ha nem a szigorú védelmet választom,menniyre van veszélyben a gépem? :S (torrentezésnél jól jönne a megosztás engedélyezése)

2011. jan. 22. 20:18
 26/30 anonim ***** válasza:

Nem értek a torrenthez. Csak tudom, mi az, mi történik. Egyik legjobb barátnőm Apja tanított meg torrentezni MSN-en keresztül, és a lényeg leírása előtt linkelt pár oldalt, hogy fussam át, azokon volt leírva a torrent lényege.

Meg a veszélyeiről is tudok egy-két dolgot.

De többet nem.

uTorrent-et használok.

Majdnem kereken két éve volt a vírusos eset. 16 éves voltam.

Még az iskolai rendszergazdával is beszéltem - az eset után - az infótanárommal és az egyik legjobb barátnőm Apjával (aki torrentezni is tanított).

Kérdeztem, mi lehetett az egész, persze ők se nagyon tudták, illetve próbáltam egy-két dolgot elmagyarázni, de hiába.

Két éve érdekel a téma - engem témák úgy tudnak érdekelni, mint más lányt a kedvenc együttese, tehát nagyon.

Másfél évvel az eset után értettem meg, mi történt - sok mindent kellett addig megtanulnom, meg a hibáimat.

Addig egyik pillanatban azt hittem, megőrülhetett a vírusirtó, a másikban pedig azt, hogy téves riasztásokat dobálhatott --- egyik se igaz.

ESET magyar verzió telepítésével hogy állsz? Van újságos kódod?

2011. jan. 22. 20:28
 27/30 anonim ***** válasza:

Ja, amúgy kellemes volt úgy háttérképet váltani, illetve telóról dolgokat átrakni, hogy amint eltűntettél egy vírusriasztást a "mozgatás karanténba" gombbal, abban a pillanatban már ott volt a következő.

MSN-ezni is kellemes volt így.

Ráadásul nem tudtam, mi történik.

Sajnos, az iskolai infóórákon nagyon kevés szó esik a vírusirtásról/informatika biztonságról. Pedig nagyon fontos. Sok embert kellemetlenül érint, ha fertőzött lesz a gépe, adatot veszt, stb, de akik nem értenek a dologhoz, csak tovább terjesztik a vírusokat.

2011. jan. 22. 20:31
 28/30 A kérdező kommentje:

írok e-mailt mert kiírta,hogy a vírusvédelem le van tiltva

-Súlyos hiba történt

2011. jan. 22. 20:31
 29/30 A kérdező kommentje:

a valós idejű fáljrendszervédelem során.és azt írja,hogy a számítógép nem áll védelem alatt,és újra kell telepítenem.

az előb véletlen kiírtam a kommentot

2011. jan. 22. 20:32
 30/30 A kérdező kommentje:
Ezekkel a dolgokkal én is szeretek foglalkozni :) remélem majd egyszer eljutok oda ahova te.. :)..írtam e-mailt
2011. jan. 22. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!