Milyen vírusírtót használtok? Mifélét ajánlotok amit netről le tudok tölteni a gépemre?
A jelenlegivel a probléma,hogy figyelmeztet,hogy nem véd az a malware-k ellen.Azt írja,kell egy frisebb verzió,mer a régi elavult,de letölteni viszont nem tudok semmit rá,hogy megint működjön.Ezért inkább lecserélem,hogy maximálisan védjen mert voltak a spyware,malware-el problémám.
Torrentról szeretném,crack vagy serial mind1 csak működjön,és ne raplizzon.És ha van tűzfal mellé az nem árt.Előre is köszönöm :)
Azt hittem totál,hogy pasi vagy.De ne vedd sértésnek ezt,le a kalappal előtted! :D .Én is szeretek a géppel foglalkozni,de ez a vírusírtós rész valahogy nem megy :D
Írhatnék E-mailt,hogy ha valamiben elakadnék segítenél?Amúgy én 15/F ..
Egyáltalán nem csodálom, hogy azt hitted, hogy pasi vagyok.
De legalább nem én vagyok az egyedüli csaj, akit átmenetileg vagy egész életében érdekel a téma. Vagyunk egy nagyon kevesen.
ESET-et nem ismerem, de írhatsz e-mail-t, ha elakadsz, azért adtam meg.
Hát nem lehetett egy meseidő amíg ez eltartott.De te szerencsére másképp fogtad fel a dolgokat ;) ... ha érdekel sokkal könnyebb megoldani a feladatokat..Hány éves korodban volt ez? Mióta érdekel?
Egyébként telepítettem az esetet és azt írja,hogy a program egy új hálózatot észlelt.
-Szigorú védelem
-Megosztás engedélyezése
az utóbbinál,amikor torrentezek,itt tudom beállítani,hogy a kapcsolatom az oldallal passzív,vagy aktív legyen?
Mert nekem azt írja a BitTorrentem,hogy nincs kapcsolat.Nem tudom ebben otthon-e vagy..Csak az volna a lényeg,hogy ha nem a szigorú védelmet választom,menniyre van veszélyben a gépem? :S (torrentezésnél jól jönne a megosztás engedélyezése)
Nem értek a torrenthez. Csak tudom, mi az, mi történik. Egyik legjobb barátnőm Apja tanított meg torrentezni MSN-en keresztül, és a lényeg leírása előtt linkelt pár oldalt, hogy fussam át, azokon volt leírva a torrent lényege.
Meg a veszélyeiről is tudok egy-két dolgot.
De többet nem.
uTorrent-et használok.
Majdnem kereken két éve volt a vírusos eset. 16 éves voltam.
Még az iskolai rendszergazdával is beszéltem - az eset után - az infótanárommal és az egyik legjobb barátnőm Apjával (aki torrentezni is tanított).
Kérdeztem, mi lehetett az egész, persze ők se nagyon tudták, illetve próbáltam egy-két dolgot elmagyarázni, de hiába.
Két éve érdekel a téma - engem témák úgy tudnak érdekelni, mint más lányt a kedvenc együttese, tehát nagyon.
Másfél évvel az eset után értettem meg, mi történt - sok mindent kellett addig megtanulnom, meg a hibáimat.
Addig egyik pillanatban azt hittem, megőrülhetett a vírusirtó, a másikban pedig azt, hogy téves riasztásokat dobálhatott --- egyik se igaz.
ESET magyar verzió telepítésével hogy állsz? Van újságos kódod?
Ja, amúgy kellemes volt úgy háttérképet váltani, illetve telóról dolgokat átrakni, hogy amint eltűntettél egy vírusriasztást a "mozgatás karanténba" gombbal, abban a pillanatban már ott volt a következő.
MSN-ezni is kellemes volt így.
Ráadásul nem tudtam, mi történik.
Sajnos, az iskolai infóórákon nagyon kevés szó esik a vírusirtásról/informatika biztonságról. Pedig nagyon fontos. Sok embert kellemetlenül érint, ha fertőzött lesz a gépe, adatot veszt, stb, de akik nem értenek a dologhoz, csak tovább terjesztik a vírusokat.
írok e-mailt mert kiírta,hogy a vírusvédelem le van tiltva
-Súlyos hiba történt
a valós idejű fáljrendszervédelem során.és azt írja,hogy a számítógép nem áll védelem alatt,és újra kell telepítenem.
az előb véletlen kiírtam a kommentot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!