Hogyan használtok vírusirtót?
Figyelt kérdés
Úgy értem, legálisan megveszitek, esetleg havonta töltögettek le próbaverziót, vagy feltörtet használtok?
Ja és milyen vírusirtót?
2010. máj. 27. 10:22
1/14 anonim válasza:
Avast!-ot használok. Az 60 napig ingyenes, utána meg küldeni kell egy e-mailt, abban elküldik a termékkulcsot, vagy mit, és utána azt hiszem plusz 1,5 évig ingyenesen használhatom. És ez nem legális.
1,5 évente meg úgyis újratelepítem a gépet :)
2/14 anonim válasza:
Ingyenes Comodo Internet Security-t használok.
3/14 anonim válasza:
NOD32 crackkelt
Semmi bajom vele...
5/14 anonim válasza:
nekem is Avast! 5free, bőven elég
6/14 anonim válasza:
Norton antivirus 2008 3 évig crackelve :D
7/14 anonim válasza:
comodo firewall - avira antivirus
Ez a legjobb párosítás
8/14 anonim válasza:
Avast 5! Ingyenes, gyors, megbízható!
9/14 anonim válasza:
Kaspersky Anti-Virus 6 éve lopott kulccsal :D:D
10/14 anonim válasza:
Egy éve ESET Smart Security van a gépemen, megvettem három évre. Azóta nem jött be semmi a netről, a pentdrive-val vittem haza férgeket, trójait, mindet bevágta a karanténba. Egyébként 50%-os kedvezménnyel vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!