Milyen vírusírtót használtok?
Figyelt kérdés
szerintetek melyik a legjobb?nyugodtan mondjatok fizetősöket sőt hát mondjuk a jobbak fizetősek szal ennyi lenne a kérdésem válaszokat köszi :)2011. szept. 9. 17:34
1/13 anonim válasza:
nekem ESET Smart Security megfelel nagyonis.
Kiegészítésként Malwarebytes' Anti Malwaret használok.
ESET fizetős, ha kell kód írj.
2/13 anonim válasza:
Nekem Microsoft Security Essentials csak ajánlani tudom elözönek Eset semmit se vesz észre söt van egy trojai amit csak MSE ismer fel eset nem :D
3/13 anonim válasza:
ja és minden heurisztika bevan állitva ugyse veszi észre gépemel semmibaj
4/13 anonim válasza:
Én használtam Eset Smart Securityt és Kaspersky Internet Securityt is de nagyon nem jött be , végül az avast!Free mellett döntöttem , 2 éve azt használom és semmi problémám nem volt vele ! Szerintem az avast! A legjobb !
5/13 anonim válasza:
Avast roh@adt bugos lassitja a gépet 500 mb ramos gépre nemjó
6/13 anonim válasza:
ha a kérdezőnek 500 mb csak montam...
7/13 anonim válasza:
Mindenkinek más.
Aki beszólt nekem:
Olyan trójai nincs amit csak az egyikfajta vírusírtó vesz észre.
Ha bizonyítottan trójai, már láncban terjed az info, és kiépítik ellene a védelmet. ESET naponta frissít, lehet hogy az első napon még nem tudná megvédeni a rendszert, de amint frissült az adatbázis, akkor azonnal észrevenné.
És hogy a témához is valamit: MSE-t nem használtam, hallottam róla jót is, az is biztosan jó, kinek mi.
ESET nekem mindig riaszt ha valami baj van.
Ha meg nem vírus, csak folytatom tovább kihagyással.
8/13 A kérdező kommentje:
az avast nekem se jött be :/ amikor az volt fent akkor szinte 6 hetente újra kellett telepíteni a gépet mert mindig bekapott vmit és semmit nem jelzett :/ nekem volt már fent VIPRE,AVG,KASPERSKY INTERNET SECURITY(30 napos trial volt és azalatt jól működött)<--ezek közül mindegyik jó volt amik nem jöttek be:AVIRA,AVAST, jelenleg ESET SMART SECURITY-t használok és teljesen elégedettvagyok vele :)
2011. szept. 10. 08:46
9/13 anonim válasza:
en evek ota hasznalom az avast-ot, tokeleesen eegedett vagyok vele, pedig utom-vagom a gepemet rendesen, mindenre használom. kaspersky meg akkor sem kene, ha fizetnenek erte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!