Milyen vírusirtót használtok? Ami figyel is, és tehát így háttér ellenőr vagy mi?
Kéne egy olyan vírusirtó ami nem lassítja a gépet, nem Nod32, nem Panda, nem Adaware, nem Avast. Eddig Avastot használtam, de miután beengedi a vírusokat, nem jó. A Nod32-vel nem vagyok elégedett, és lejár, Panda, csak egyszerűen szar, és se a panda se az adaware nem figyeli hogy épp bejön e vírus. MAlware vírusírtó az egész jó, de az sem figyel, így azt most csak ellenőzőnek használom...
A ZoneAlarm az kémprogram írtó és vírus figyelő és blokkoló, vagy nem írt csak blokkol és figyelmeztet?
Köszönöm:
Alexis
Huh, problémás vagy de egy közismert víruskeresőt nem említettél meg! Még pedig az AVG-t. És én ezt ajánlom mert ez az amiben megbízhatsz!
(Én magam avastot használok és 5 éves XP-m van de még egy vírust sem engedett be! Pedig számtalan "kacatot" töltöttem le, főképp torrenten.)
Avira is be enged ezt azt szépen.
Avastot használóm jó pár éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!