Milyen vírusirtót használtok, melyik vált be nektek leginkább?
NOD-ból a Smart Security volt jó, Az avast is egész jól boldogult, a Mcafee drága-lassú...
Most az AVG-t használom. Meglátjuk mit hoz a jövő. A Kaspersky is egész jó, de horribilis árat kérnek érte.
Saját tapasztalat (kinek a pap kinek a papné): 2 éve használom a NOD32-t. Nekem semmi problémám vele, szeretem nagyon.
Előtte Avast: nekem nagyon húzta a gépet, sok RAMOt evett annó.
AVG: szintén RAM zabáló szerintem:)
köszönöm a válaszokat! :) nem szoktam minden hülyeséget megnézni a neten, de hát azért ott van a lehetőség hogy összeszedek egy pár vírust :S kipróbálom az Avast-ot, aztán majd meglátjuk :)
am nekem is windows 7-em van :)
Ha nem zavar egy kis net, és egy icipici gép-lassulás, akkor avast!. Bár nekem gyanús, hogy kiemelted a kérdést, pedig mikor anno írtad, ezt a vírusirtót próbáltad ki. Tehát szerintem más kell neked, nem? :-)
Így nyilatkozom az AVG free-ről (a régebbi, 8.5-ös verziót használtam, nem a mostani 9.0-t!!!!):
- Egy AVG-bug miatt zabálta a RAM-ot a SYSTEM processz.
- Kevés beállítási lehetőség
- Nuku rootkit-védelem
- 12 óránkénti frissítés, nem lehet sűrűbbre állítani (most az avast!-om 2 óránkénti frissítés-próbálkozásra van rakva)
- CPU-zabálás
- A LinkScanner-je tönkrevágta a Google-keresést, azzal, hogy rettenetesen lelassította. Ezen felül biztonságosnak nyilvánított olyan oldalakat, amelyeket a google veszélyesnek jelölt meg.
Csupán ennyi volt a bajom vele. Kérdés: ezek közül melyeket javították a 9-es verzióban??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!