Milyen vírusírtót használtok? Mifélét ajánlotok amit netről le tudok tölteni a gépemre?
A jelenlegivel a probléma,hogy figyelmeztet,hogy nem véd az a malware-k ellen.Azt írja,kell egy frisebb verzió,mer a régi elavult,de letölteni viszont nem tudok semmit rá,hogy megint működjön.Ezért inkább lecserélem,hogy maximálisan védjen mert voltak a spyware,malware-el problémám.
Torrentról szeretném,crack vagy serial mind1 csak működjön,és ne raplizzon.És ha van tűzfal mellé az nem árt.Előre is köszönöm :)
84%-os is jót mond, majdnem teljesen egyetértek vele.
A COMODO Defense+ jó sok dolgot megfog. Nem ismerem, nem használtam, de azt tudom, hogy őrült sokat kérdez!
Szóval én is linkeltem a COMODO-t, meg 84%-os is említette, de csak óvatosan, hozzáértést igényel, sokat kérdez! Állítólag csak az elején, illetve új szoftver telepítésénél / beüzemelésénél kérdez, de elég az.
Cserébe nagy védelmet ad.
A COMODO Defense+ja egy HIPS. Legrövidebben talán így mondhatnám: Viselkedés-elemző. A gyanús viselkedésekre rákérdez.
szeretszvagynem@gmail.com (Most jönnek a spammerek xD, de nem baj, ha jönnek is, túlélem) Egyetlen hátrányom, hogy szinte csak hétvégén érek rá.
A Vista tűzfala állítólag kb. ugyanolyan, mint a 7-esé.
Én mérlegeltem: plusz biztonság, cserébe egy tűzfal zaklat, avagy kisebb biztonság, cserébe csend van. Utóbbit választottam, tehát Windows tűzfal. Hogy rosszul-e? Majd idővel úgyis kiderül. :)
Még nem láttam a válaszokat,amikor írtam az enyém.Annyi jó lehetőség van,amiket leírtatok,hogy hirtelen választani sem tudok.Megpróbálom először újságos kóddal,és majd meglássuk,hogyan teljesít,hogy ne kelljen kombinációkat rátennem.Ha pedig problémás lesz,kipróbálom ezt a kombinációt amit írtatok..ezt is nagyon hasznosnak találom!
Esetleg még mást is megpróbálok amit leírtatok,ha valami gubanc lenne vele.
84%os neked is nagyon kössz!!
A Malwarebytes' Anti-Malware programot azért tedd fel! Lusta vagyok még egyszer rizsázni róla, a honalapomon már megtettem |(-:| :
Jó ez az oldal!
Próbálnék beállításokat végezni az Eseten,csak ne lenne Cseh nyelven.Vírusírtóban lehet nyelvet cserélni? (szlovákiai vagyok,némileg értem a szlovákot,a cseh meg majdnem ugyan az,de ezeket a szakmai kifejezéseket csehül nem értem.)
Az Esetnek van magyar változata?(nekem egy ismerős rakta fel a gépemre)
Van magyar változata!
Biztos lehet nyelvet változtatni kezelőfelületen belül is.
Leírom, avast!-ban hogy van, ilyen szavakat keress (csehül) az ESET-ben is, mert ki tudja, talán ugyanúgy kell:
Megkeresed a programbeállításokat, Nyelvek, Nyelv hozzáadása vagy letöltése (ilyesmit keress), Listából kiválasztod a magyart, telepíted és átállítod rá. Szerintem az ESET-ben is van ilyen, és szerintem így. De ez csak egy kósza megérzés.
Ha nem, akkor töröld a szoftvert a gépről, és az eset.hu-ról töltsd le magyarul.
Ha tudsz angolul, angol nyelven nagyon jó, részletes, színvonalas használati útmutatókat találsz az ESET-hez.
Amúgy egy érdekesség: Pozsonyban készítik az ESET termékeket, ott a cég "főhadi szállása".
Sajnos nem találtam ilyet,átnéztem az egész beállítás menüt.Csak olyan beállítások voltak,ami eligazítja a vírusírtót,hogy hogyan működjön.Sajna olyat nem amiben nem nyelv beállítás van.
Tudnál egy elérhetőséget adni,ha letölteném a vírusírtót és elakadnák? (mert ezt sem én telepítettem).
De persze csak akkor,ha lenne rá időd.
Van időm. Tudom, hogy betegség, főleg, mert 18/L vagyok, de szeretek ezzel foglalkozni. Mondjuk azt se látom jobbnak, mikor valaki két évig pl. egy animével foglalkozik, vagy egy zenekarral.
Én most ezzel. :D
[link] letoltes/csomagok?installer=ess32 - ezt találtam neked, mondjuk itt már a letöltéshez is felhasználónév/jelszó páros kell. Regisztrálj az újságos kóddal, amit linkeltem, aztán megkapod a felhasználónév/jelszó párost, és már töltheted is az ESET-et.
Előtte töröld le a cseh nyelvűt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!