Úszás kondi után?
Figyelt kérdés
El szeretnék kezdeni úszni és mivel eddig kondiztam és a testem nem kapna akkora terhelést attól félek,hogy "összeesnék" vagy csökkenne az izmom. Vagy ettől feleslegesen félek?
Ui.: edzések után 1 adag fehérjét szoktam inni de csak ennyi.
2018. febr. 5. 08:18
1/5 anonim válasza:
Közvetlen egymás után a kettő fura kicsit, de kipróbálni kipróbálhatod, milyen. Én a helyedben külön napokra tenném a kettőt.
2/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat, kicsit rosszul fogalmaztam.
A kondit abba hagynám és helyette csak úszni járnék.
2018. febr. 10. 08:17
3/5 anonim válasza:
Szerintem ne hagyd abba teljesen egyelőre. Mondjuk heti egy kondi legyen, a többi úszás, ezt kipróbálhatnád. Legalábbis én ezt tenném. Én inkább úszós vagyok, de volt időszak, amikor kondizgatni is jártam.
4/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat.
2018. febr. 11. 12:07
5/5 anonim válasza:
Én minden reggel járok úszni és heti 2 nap este kondizni. Az úszás jó sport, de nem leszel tole túl izmos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!