Úszást kondizás elött vagy után kéne csinálni?
Figyelt kérdés
Szóval eléggé rossz a testtartásom,illetve a derekam szokott fájdogálni.Voltam orvosnál,azt mondta,hogy úsznom kéne.Az izületeimnek is jót tenne szerintem,és nyújtásnak se lenne rossz szerintem mert elég merev vagyok.Ez a testtartásom miatt meg csomó gyakorlattól elesek.Evezést tudtommal egyenes gericcel kell csinálni viszont én nekem az nem megy.Csak görbén tudom magam tartani,úgymeg szerintem rontana is a helyzeten.Kondizás elött kéne úsznom vagy után ? Kondinapokra szeretném betenni ezt az úszásdolgot.Vagy pont azokon a napokon kéne amikor nem megyek ?2018. jan. 1. 22:25
1/4 anonim válasza:
Hát nem hiszem hogy lenne energiád mindkettőre
3/4 anonim válasza:
Igazából, akkor teszed jól, ha pihenő napokra időzíted az úszást. Azokon a napokon, amikor súlyzós edzést végzel, inkább koncentrálj a pihenésre edzést követően, és gondoskodj a megfelelő tápanyag utánpótlásról. Ilyen esetben a plusz érezhető fizikai aktivitás nem biztos, hogy a legjobb megoldás, ha izmot akarsz építeni.
4/4 A kérdező kommentje:
Persze,az a célom,hogy izmot építsek.Akkor marad lubickolás pihenônapokon :D
Köszi mindenkinek a választ ! :)
2018. jan. 2. 01:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!