3+hónap "komoly" kondi, és 1 év komolytalan kondizás után, elkezdett zsibaddni a bal szárnyam, és annak területe, ez miért van?
Figyelt kérdés
Sziasztok 3hónapja edzek komolyan, 1 hónapja csak úgy el-el járogattam stb.. Szóval 3hónap edzés után a hátam felső-bal oldala elkezdett zsibbadozni, hát edzés közben, meg a minden napokban is, ez rosszat jelent?2017. nov. 13. 17:23
1/6 anonim válasza:
Nem, ez normális, most nő ki az egyik szárnyad. Kitartás és kinő a másik is és akkor már repülhetsz.
Csak sok Red Bullt igyál, mert az szááárnyakat aaaad.
2/6 anonim válasza:
Lehet megeroltetted a szarnyad igy tel kozelettevel.
3/6 A kérdező kommentje:
Első válaszoló, vagy nagyon viccesnek érzed magad, vagy éppen hülye vagy, ha nem tudod hogy mire értem a szárnyam kifejezést akkor minek szólsz be?Az ott a szárnya [link]
2017. nov. 13. 17:42
4/6 anonim válasza:
Simán túlerőltetted, ne eddzd nagy súllyal 1-2 napig.
Kurkuma, gyömbér, csalán,kamilla tea
ha van lehetőséged akkor algapor/kapszula/tabletta, tengeri hínár a jódtartalom miatt, meg valami magnéziumdús kaja mondjuk napraforgómag,mandula,zab,köles segíti a regenerálódást.
5/6 anonim válasza:
az eddigi "okos" hozzászólások után.
Persze, lehet nálad valami apróság is ...
De az ide írógatók 99%-ának nyaki gerincsérve mert előre tartja a fejét, ami rossz, de hátedzéskor végzetes
Tegyél kispárnát a lapockádhoz alváskor és javíts a testtartásodon szabályos hátedzéssel
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos, választ!
2017. nov. 13. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!