Hogyan csináljam szerintetek? (kondi edzés mellé úszó edzés)
Nos arról lenne szó, hogy szeretnék kondizás mellé úszni mert az állóképességem igen csak rossz. Most heti 3x járok edzeni és ha ezt bővíteném ki még két edzés nappal abba belepusztulnék szerintem. így is elég nehezen regenerálódom sajnos, nem tudom miért, az anyagcserém sem a legjobb.
Én arra gondoltam, hogy a hármas osztottból kettes osztottat csinálnék, és akkor úszás, kondi, pihi, úszás kondi váltóban mehetne a dolog heti rendszerességgel.
A kérdésem az volna, hogy ti hogy osztanátok fel az edzéseteket ilyen körülmények között ?
A másik dolog pedig; Milyen egy kezdő úszóedzés(meg úgy egyáltalán) ha valaki tömeg növelni szeretne mellette ?
Válaszokat köszi előre is.
az a lényeg, hogy hosszúkat ússzál (lehetöleg nem mellbe) és az elején kevesebb csak úszd le, aztán lehet iramváltással is
400- nál kevesebbtöl nem lesz állóképességed, inkább 800-1000- eket kéne, de az elején csak kényelmesen :)
ja és egyél elötte, és utána is, meg sok gyümi, az segít az anyagcserén
kondiba nem vagyok otthon, úgyhogy nem tudom, hogy lenne jó de az úszást valahogy így kéne kezdeni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!