Jó ez "edzéstervnek"?
Tavasszal neki akarok állni kicsit komolyabban sportolni..(remélem összejön, mert a térdem K.O, nem birok rá állni.)
És össze állítottam egy tervet (napi 1000-1200kcal mellet 4-5 kg-ot akarok fogyni, 13/l és 156cm-emhez kb.53 kg vagyok)
Amit most is sportolok (igaz most nem a térdem miatt)
Szóval
Hétfő: 30 perc futás utána 20-25 perc erőltetett gyaloglás erdőben (dombos terep)
Kedd: 1,5-2 óra lovaglá
Szerda: 1 óra séta a töltésen
Csütörtök: kondi terem 40 perc
Péntek: lovaglás
Szombat: futás, fogathajtás
Vasárnap: pihenő nap
Ill. minden nap gondozom a lovamat (trágyázok, etetem, ápolom)
Jó lesz így? :)
Az első nap kb. jó.
A második: nem tudom hogy a lovaglásnál van-e egy FOLYAMATOS 140-es pulzusod, mert ha nincs akkor lehet picit kevés lesz.
A harmadik napon nem tudom mi az a töltés valami hegy? Hát nem tudom szerintem ennek a napnak pihenőnek kéne lennie vagy egy nagyon laza sétának akkor.
A negyedik: Nem tudom mit akarsz a konditerembe. Ha futni 40 percig akkor azt 155-ös pulzus fölé ne nagyon vidd. Ha súlyzózni akkor talán úgy jó.
Az ötödik: hát nem tudom mennyit lovagolsz azt se mennyire megterhelő. Talán itt én ajánlanék egy hosszabbat 2-3 óra és 135-140-es pulzus körül.
A hatodiknál nem tudom mennyire terhelő a fogathajtás és mit fogsz futni. Szerintem fuss egy rövidebbet 30 percet 165 körül.
Szerintem kicsit sok lesz bőven elég lenne 3-4 futás egy héten és rendes étrend akkor garantálom hogy lefogynál. Még van egy baki hogy nem tudom hogy te neked mennyi a maximum pulzusod mert ha 210 körüli akkor viheted az alján 5-10-el a tetején meg 15-20-al többre.
Okés, köszönöm.. :)
A lovaglás is megterhelő..már 12 éve járok szinte minden 2. nap, de még mindig izomlázam van egy jó edzés után.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!