Úszással mennyire lehet feszesedni?
Sajnos jelenleg rendesen korlátozva vagyok mozgásilag, és kezdem azt látni a tükörben, hogy egy szottyadt öregasszony irányába haladok. Később el kell kezdenem úszni. Az segíthet majd visszanyerni a normális külsőm?
19/l
Igen, mindenképpen lehet feszesedni :).
Három éve úszok heti 3 x 800 m-t, mint nő, s látszik az eredmény és nem is nagyon szedek fel magamra akkor sem, ha 1-2 hétig esetleg nem tudok lemenni úszni. Megfelelő tisztító diéta után egyszer egy nagyon finom gyrost vágtam be, hát ahogy észrevettem, jól felgyorsult az metabolizmusom :). Ne felejts el vinni magaddal olykor egy-egy palack szénsavmentes vizet vagy cukor nélküli minőségi teát is a medencéhez, mert az még nagyobb hatással lesz.
A magyar vizilabdázó srácok látványa kicsit elbódított, mert azt hittem, nekem is olyan kockahasam lesz lassan, de bizony rá kell még dolgozzak otthon is privátban :P.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!