Fogyhatok úszással?
Figyelt kérdés
Heti 3-4szer 1 óra úszás formál rajtam valamit?
Régen úsztam, röplabdáztam, így is elég vállas vagyok, de felszedtem picit sokat a hasamra, van kis úszógumim, meg szerintem a lábam, popóm is nagyobb lett... Ez változhat a fent említett úszásmennyiségtől?
Fogok deréktájékról fogyni picit, ha rendszeresen sportolok?
Ami még zavar, hogy elég vastag a karom szerintem, széles, ha csak az oldalam mellett tartom, nem kis vékony.. Így még vastagabb lesz?:S
2013. szept. 11. 18:53
1/1 anonim válasza:
igen tudsz fogyni, ha megfelelő étrend is van hozzá. Ugyanis csak kalória mínuszban tudsz fogyni. Az hogy honnan milyen ütemben lesz zsírleadás az genetikailag kódolt mindenkinél, nem tudsz rajta változtatni, nem lehet irányítani a fogyás helyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!