Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Uszassal, biciklizissel lehet...

Uszassal, biciklizissel lehet fogyni?

Figyelt kérdés

41 eves ferfi vagyok es nagyon elegedetlen a testemmel.185magas 102kg.

Ami zavar,az a bal oldali mellem formaja,kicsit olyan logos.

A kerdesem,szerintetek napi fel oras intenziv uszas meg biciklizis segitene valamit rajtam??

Ja,meg szerintetek ha lefagyok akkor a karom is fog nagyon,latvanyosan vekonyodni???Max 10 kg-ot szeretnek leadni.

2013. máj. 4. 15:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Inkább biciklizz, fuss, mert az úszással nem fogsz gyorsan látványos fogyást/vékonyodást elérni! Jobban fogsz járni!
2013. máj. 5. 11:12
 2/3 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszod,fogok biciklizni meg melle az biztos.Hät problemaim vannak, a futas talan meg nem fog jott tenni.Az uszast fogom gyakorolni surruben,amiota uszok sokkal fittebnek erzem magam.
2013. máj. 5. 14:02
 3/3 anonim válasza:

Szerintem ezekkel csekély mértékben fogsz csak súlycsökkenést elérni, és amikor ezen "elkeseredsz" akkor hagyod az egészet.

A megfelelő táplálkozást és az általad említett két sportnál intenzívebb edzést ajánlanék. P90X sok kezdőnél látványos javulást eredményezett. [link]

Ha pedig ennél kevesebb időt tudsz beiktatni a mindennapjaidba akkor az Insanityt ajánlom. Mindkettőhöz nagyon sok kitartást kívánok, ha belekezdesz. Nyugodtan keress rá mindkettőre youtubeon.

2013. máj. 13. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!