Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Ciki az, ha valaki nem tud úszni?

Ciki az, ha valaki nem tud úszni?

Figyelt kérdés
Ráadásul, a Balaton mellett lakok, tehát méginkább az gondolom... 19/F

2013. júl. 28. 18:50
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
52%
Szerintem igen. anyukam versenyuszo volt szoval en kb vizbe szulettem de egyaltalan nem ertem hogy nem tud valaki uszni. Nem tud fenn maradni a viz tetejen vagy mi? Az mas kerdes hogyha nem tudod hogy kell mozgatni a kezet melluszasnal de uszni nem nehez
2013. júl. 28. 21:37
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem az. De jó megtanulni. Én 20 évesen tanultam meg és nagyon élvezem. Nem, nem vagyok jó úszó, csapnivaló úszó vagyok, de élvezem a vizet, élvezek víz alatt lenni. Én féltem régen a víztől, illetve a fulladástól, de csak szembe kellett néznem a félelmemmel.

Egyébként nem tudhatod, mikor jön jól az, ha megtanulsz úszni. Néha életmentő is lehet.

2013. júl. 28. 21:40
 13/22 anonim ***** válasza:
magadtól is megtanulhatod tényleg nem nehéz, saját tapasztalat.
2013. júl. 28. 21:47
 14/22 anonim válasza:
100%

Nem ciki, mindenki megértette a baráti körömben. Mondjuk, én azért nem tudok, mert félek. Nem a víztől, hanem a fulladástól. Emiatt mondtak a barátaim, hogy semmi gond, segítenek meg minden.

A 11. válaszolónak pedig: Ez olyan , mint az éneklés, vagy a rajzolás, vagy esetleg a matek. Van, akinek megy, és van akinek nem. Ennyi az egész. Kicsi korom óta kínlódtak velem strandon, meg tengeren, de sehogy se jött össze. 2-3 méter után már süllyedtem el, mint valami lapos kő. Pedig mindig gyakoroltam, nagyobb vízben is, de nem ment. De fél éve elkezdtem rendesen egy olyan edzőhöz járni, aki nem ordibálta le a fejem ha nem tudtam megcsinálni, amit mondott. Mostmár elég jól tudok úszni, persze nem elég gyorsan, meg hamar fáradok, de ez is valami. Szóval.. Nem mindenkinek megy. Ezt el kell fogadni. De ha megvan az elhatározás, meg lehet tanulni.

2013. júl. 28. 21:59
 15/22 anonim válasza:
100%
Nem ciki, de nem árt ha tud úszni az ember :)
2013. júl. 28. 23:16
 16/22 anonim válasza:
Szerintem nem. Mondjuk lehet kissé elfogult vagyok, mert én is 18 éves létemre tanultam meg. Uszodában én is vígan elvagyok, de nem hiszem, hogy szabad vizeken is ilyen "merész" lennék.
2013. júl. 29. 00:18
 17/22 anonim válasza:
100%
nekem az általánosban minden héten volt úszás órám mégse tudok uszni...:D
2013. júl. 29. 06:22
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
én pöttöm korom óta tudok, de szerintem nem ciki.. ugyanúgy ember vagy attól még, az megint más kérdés hogy mégis csak jó hogyha tudsz
2013. júl. 29. 07:08
 19/22 anonim válasza:
13%
HAT ez oltari CIKI 14 vagyok profi uszo 1-liter viz-nyeles utan garantalom megtanulsz uszni.Bar azis CIKI ha lenyeled a VIZ-et.
2013. júl. 29. 08:06
 20/22 anonim válasza:

Utolsó látom kicsit el van telve magával.

Azért mert ő profi úszó 14 évesen,még nem kell a kérdezőt oltári cikinek tartani.

Amúgy szerintem nem ciki.

Csak nem baj ha tud valaki úszni.

2013. júl. 29. 08:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!