Ciki az, ha valaki nem tud úszni?
Nem az. De jó megtanulni. Én 20 évesen tanultam meg és nagyon élvezem. Nem, nem vagyok jó úszó, csapnivaló úszó vagyok, de élvezem a vizet, élvezek víz alatt lenni. Én féltem régen a víztől, illetve a fulladástól, de csak szembe kellett néznem a félelmemmel.
Egyébként nem tudhatod, mikor jön jól az, ha megtanulsz úszni. Néha életmentő is lehet.
Nem ciki, mindenki megértette a baráti körömben. Mondjuk, én azért nem tudok, mert félek. Nem a víztől, hanem a fulladástól. Emiatt mondtak a barátaim, hogy semmi gond, segítenek meg minden.
A 11. válaszolónak pedig: Ez olyan , mint az éneklés, vagy a rajzolás, vagy esetleg a matek. Van, akinek megy, és van akinek nem. Ennyi az egész. Kicsi korom óta kínlódtak velem strandon, meg tengeren, de sehogy se jött össze. 2-3 méter után már süllyedtem el, mint valami lapos kő. Pedig mindig gyakoroltam, nagyobb vízben is, de nem ment. De fél éve elkezdtem rendesen egy olyan edzőhöz járni, aki nem ordibálta le a fejem ha nem tudtam megcsinálni, amit mondott. Mostmár elég jól tudok úszni, persze nem elég gyorsan, meg hamar fáradok, de ez is valami. Szóval.. Nem mindenkinek megy. Ezt el kell fogadni. De ha megvan az elhatározás, meg lehet tanulni.
Utolsó látom kicsit el van telve magával.
Azért mert ő profi úszó 14 évesen,még nem kell a kérdezőt oltári cikinek tartani.
Amúgy szerintem nem ciki.
Csak nem baj ha tud valaki úszni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!