Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Hányszor és milyen távokat...

Hányszor és milyen távokat kéne úsznom?

Figyelt kérdés

Kövér ember vagyok, de február elején életmódváltásba kezdtem. Ez az első hónapban még csak annyit takart, hogy odafigyeltem, mit, és mennyit eszek. Naponta csak háromszor étkezem, akkor is kisebb adagokat, és emellett semmi édesség, semmi nass. Így egy hónap alatt 3 kiló ment le rólam (jelenleg 110 vagyok).

Úgy döntöttem, hogy mindemellett mozogni is fogok. És úszni régebben is szerettem.

Tulajdonképpen heti hány alkalommal kéne eljárnom, és milyen távokat kéne úsznom, hogy ez számottevő legyen fogyás szempontjából?

2023. márc. 5. 13:44
 1/1 anonim válasza:
Mellben szinte mindenki tud valamennyire. Ha így úszol eleinte heti 1x és minden nap gyalogolsz, kerékpározol, akkor lassanként lesz eredmény. De a legjobb az lenne ha tanácsot kérnél egy edzőtől. Felnőtt oktatás sok helyen van.
2023. aug. 28. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!