Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Alkarom nem akar novekedni,...

Alkarom nem akar novekedni, milyen sulyal es milyen ismetlesel dolgozak es hanyszor hetente?

Figyelt kérdés

2022. jan. 21. 09:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Alapgyakorlatoktól majd szépen fog erősodni
2022. jan. 21. 09:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Alkart külön nem szoktak edzeni, az összes gyakorlatnál ahol rá kell szorítanod a kezeddel a súlyokra, azokkal fog nőni és erősödni.
2022. jan. 21. 09:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Vannak alkar gyakorlatok, én speciel sose csináltam őket, így nem tudom mennyire hatásosak. Amúgy meg ahogy írták előttem, elég sok gyakorlatnál kap terhelést az alkar, így attól is tud fejlődni, nem kell külön edzeni rá.
2022. jan. 21. 10:38
 4/5 anonim ***** válasza:
1 +1
2022. jan. 21. 11:02
 5/5 anonim ***** válasza:
90%
Én alkarozok, meg is látszik rajta. Heti 1x csinálok rá 3 gyakorlatot: bicepszhúzás fordított fogással, csuklóbehúzás, csuklófelhúzás. 10-14 ismétléseket csinálok rá, így jobban érzem az alkarom, 10 ismétlés alá sosem megyek. Igaz, hogy a súlyok szorításánál kap terhelést az alkar, de azért nem lehet azzal összehasonlítani, mikor célzottan az alkart edzed.
2022. jan. 21. 15:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!