Egy hónap alatt mennyit fogyhatok úszással?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
24 éves srác vagyok. Jelenleg 95 kg és 179 cm. Tartok egy diétát amivel hat hét alatt 15 kg-ot fogytam. Az a helyzet állt elő, hogy kb. egy hónap múlva megyek vissza külföldre és az úszó bérletemen még kb. 25 alkalom van. Arra gondoltam hogy az elkövetkezendő egy hónapban ezt le úszom mellette pedig tartom ezt az 1600-1800 kalóriás étrendet. Ezek függvényében mennyit tudnék fogyni?
2020. nov. 2. 10:13
2/6 A kérdező kommentje:
Mégis mennyi lenne a reális? Viszonylag gyorsan szedek fel és adok le kilókat
2020. nov. 2. 12:13
3/6 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyi ideig úszol egy-egy alkalommal, és persze attól is, hogy milyen intenzitással...
4/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok úszó semmiképp. Napi 1,5-2 órát közepes intenzitással
2020. nov. 2. 12:51
5/6 anonim válasza:
Önmagában az úszástól nem fogsz fogyni, mert a te szinteden nem éget annyi kalóriát. Talán a mellúszással lehet a legtöbbet egyébként, a profi úszók 600 körül per óra. Na te ettől messze vagy nagyon. Viszont ettől függetlenül is jól teszed, ha úszol.
Hova jársz egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!