Mennyire hatasos heti 3 harom uszas?
Sziasztok!
Nyarra egy kicsit ossze szeretnem magamat szedni, alkatilag, mert egy kicsit meghiztam az utobbi idokben :)
Nyárra mennyi latszodna a heti haromszoros uszasnak, ha minden alkalommal minimum egy orat uszok?
Annyiban hatásos, hogy kellene még valami mellé, amit heti 2 szer plusszban beiktatsz. Küzdősport, csapatsport, bringa, futás, bármi.
Mert úszásból heti 3 az édeskevés, főleg hogy ha csak egy óra. Minimum másfél két óra az kellemesen elfáradós tud lenni.
"főleg hogy ha csak egy óra. Minimum másfél két óra az kellemesen elfáradós tud lenni."
Intenzitás kifejezés mond valamit?
Ezt is annyira bírom, menjen úszásról kérdez a kérdező. Válasz, menjél küzdősportolni. Grat. Okos vagy.
Kérdező. Jó amit írsz. Ha fogyni akarsz akkor viszont az étkezéssel kell leginkább foglalkoznod.
3-4
Azért írtam, mert önmagában heti 3x1 óra úszás az nem látszik meg. Ezért javasoltam többféle mozgásformát keresztedzésként, amikkel együttvéve már látszik a változás.
Nem tudjuk ki a kérdező, 20 vagy 50 éves e, és azt sem hogy férfi, vagy nő.
Az intenzitást nem tudom mire érted. Írónia akart lenni? Én arra értettem hogy odavissza rója a hosszokat, nem pedig egy hossz után pihenget 5 percet. Annak mi értelme?
Ússzon le inkább távokat mint perceket akkor.
De mondom, így sem fog nagyon látszani semmi testi változás, ha nem csinál mást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!