Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Mennyire hatasos heti 3 harom...

Mennyire hatasos heti 3 harom uszas?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nyarra egy kicsit ossze szeretnem magamat szedni, alkatilag, mert egy kicsit meghiztam az utobbi idokben :)

Nyárra mennyi latszodna a heti haromszoros uszasnak, ha minden alkalommal minimum egy orat uszok?

2019. nov. 26. 00:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem csak az úszástól függ, hanem hogy miket eszel, és az úszáson kívül a nap többi részében mit csinálsz. Ha ezen kívül nem mozogsz és sok édességet, stb. eszel, akkor nem sokat segít az úszás. :)
2019. nov. 26. 02:02
 2/10 anonim ***** válasza:
90%

Annyiban hatásos, hogy kellene még valami mellé, amit heti 2 szer plusszban beiktatsz. Küzdősport, csapatsport, bringa, futás, bármi.

Mert úszásból heti 3 az édeskevés, főleg hogy ha csak egy óra. Minimum másfél két óra az kellemesen elfáradós tud lenni.

2019. nov. 26. 09:17
 3/10 anonim ***** válasza:
75%

"főleg hogy ha csak egy óra. Minimum másfél két óra az kellemesen elfáradós tud lenni."

Intenzitás kifejezés mond valamit?

2019. nov. 26. 09:51
 4/10 anonim ***** válasza:
31%

Ezt is annyira bírom, menjen úszásról kérdez a kérdező. Válasz, menjél küzdősportolni. Grat. Okos vagy.

Kérdező. Jó amit írsz. Ha fogyni akarsz akkor viszont az étkezéssel kell leginkább foglalkoznod.

2019. nov. 26. 09:53
 5/10 anonim ***** válasza:
31%
Az étkezés önmagában fontosabb lenne.
2019. nov. 26. 21:40
 6/10 anonim ***** válasza:
63%

3-4

Azért írtam, mert önmagában heti 3x1 óra úszás az nem látszik meg. Ezért javasoltam többféle mozgásformát keresztedzésként, amikkel együttvéve már látszik a változás.

Nem tudjuk ki a kérdező, 20 vagy 50 éves e, és azt sem hogy férfi, vagy nő.

Az intenzitást nem tudom mire érted. Írónia akart lenni? Én arra értettem hogy odavissza rója a hosszokat, nem pedig egy hossz után pihenget 5 percet. Annak mi értelme?

Ússzon le inkább távokat mint perceket akkor.

De mondom, így sem fog nagyon látszani semmi testi változás, ha nem csinál mást is.

2019. nov. 26. 22:20
 7/10 anonim ***** válasza:
52%
Rakok én neked össze olyan úszó edzéstervet, hogy 1 óra lesz csak de 30 perc után sírva könyörögsz m, hogy szedjen ki valaki a medencéből mert magadtól nem tudsz kimászni.
2019. nov. 27. 21:39
 8/10 anonim ***** válasza:
52%
Szóval ne magadból indulj ki, hogy uszikázol másfél órát nagymamimellben, 3 és fél perces 100akkal. Az nulla. Az akkor is nulla ha 4 órán keresztül csinálod.
2019. nov. 27. 21:40
 9/10 anonim ***** válasza:
52%
Ja és persze nem leszel csak úszásról soha mislenbaba testépítő. Meg nem leszel te az új pumped gabo. De normális embernek nem is ez a célja.
2019. nov. 27. 21:42
 10/10 anonim válasza:
Szerintem mindenképp sokat ér. 4 évig úsztam (kisiskolában két évet és hatodik-hetedikben is két évet). Mindig sovány alkat voltam de olyan izmos voltam hogy pár fiú is megirigyelné:D mindenképp figyelj arra hogy helyesen csináld a feladatokat mert ha nem akkor végülis nincs értelme.
2019. dec. 10. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!