Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Ha Magyarország sok olimpiai...

Ha Magyarország sok olimpiai aranyat szerez, mondjuk 30-at, az miért éri meg Magyarországnak? Mi előnye származik Magyarországnak ebből?

Figyelt kérdés
Hallottam már a bevett sztereotípiát, hogy öregbíti Magyarország hírnevét, de ezek számomra üres frázisok. Konkrétan hol lesz jobb Magyarországnak ha 30 aranyérmet szerez és nem kettőt? És ehhez kapcsolódik, miért kell életjáradékot fizetni egy olimpiai aranyérmesnek? Hiszen jutalmát elvette, akkor kapott pénzt, és érmet, miért kell 5-10 év munkáért életjáradék?
2017. dec. 30. 10:08
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 anonim ***** válasza:
Bárki képes élsportolónak lenni? És az élsportolóknak olyan szuperjó dolguk van, mert csak élősködnek? Hát akkor miért van az, hogy a társadalomnak csak a 0,1%-a élsportoló? Azért barátom, mert ehhez különleges képesség és kitartás kell, ami egy egyszerű embernek nincs meg. Tudod mire képes bárki? Pénztáros, takarító, pultos, 3 műszakos nyanya, sofőr, biztonsági őr, kidobó, közmunkás. Mire képesek kicsit kevesebben, de még mindig viszonylag sokan? Mérnök, közgazdász, pszichológus, informatikus, orvos. És mire képesek a legkevesebben? Élsportoló. Igen, egy ember értékét az határozza meg, hogy képes volt-e olyan hatalmasat alkotni, hogy egy nemzetközi Wikipédia cikk megjelent a világklasszis teljesítményéről. Ha nem jelent meg, akkor nem volt kiemelkedő, azaz kb. annyit ér, mintha soha nem is létezett volna. Kérdező, te valójában irigy vagy, mert alkalmazottként dolgozol és fájdalmas látni a nálad fényévekkel sikeresebb embereket, míg te nem tettél le semmit az asztalra.
2018. jan. 1. 17:01
 32/68 A kérdező kommentje:
Azt tudtad, hogy a "nemzetközi Wikipédia" cikket te is írhatsz? Nagyokos. Te hány éves vagy? Mert van egx sanda gyanúm hogy még húsz sem vagy. Olimpiai bajnok a lakosság 99%-ából lehet, illetve az olimpiai eredményeket el tudja érni. Ehhez persze motiváltság, ösztönzés, és háttér kell szinte a születés óta, de ne hidd el, maradj a tudatlan ostobaságodba,nekem úgy is jó. Viszont a kérdésre az arcoskodó hülyegyerek stílusodon kívül még nem válaszoltál, csak ostobaságot.
2018. jan. 1. 18:05
 33/68 anonim ***** válasza:

Írni bárki tud Wikipédia cikket, csak 24 órán belül letörlik, ha valótlan dologról írták. Én hiába írnék rólad egy wikipédia cikket, hogy világbajnok vagy valamiben, mivel ez hazugság, letörlik. Ennyi. Én kajakos vagyok és igaz, még a fiatalabb korosztályban, de amit elértem az ifjúsági világbajnokságon, az annyira hatalmas dolog, amiről az emberiség 99,9% még csak álmodni sem mer. 17 éves élsportolóként, 188cm-es testmagassággal és 93 kg-os testsúlyommal lényegesen erősebb vagyok, mint egy 25-40 éves jó kondiban levő férfi. Az erőállóképességem 5x akkora, a maximális erőkifejtésem szintén a többszöröse, a testzsírszázalékom sokkal alacsonyabb. Robbanékonyabb és hatalmasabb vagyok, minden szempontból. Ennyi. Nem tudom, te hol vagy ehhez képest, adózó, dolgozó, rabszolgaként.

Figyelmedbe ajánlom ezt a hatalmas embert:

[link]

[link]

Ő k1-1000 m Olimpiai Bajnoka és mellette doktor. Na ő a valaki, az Isten

2018. jan. 1. 18:56
 34/68 anonim ***** válasza:

"Azért barátom, mert ehhez különleges képesség és kitartás kell, ami egy egyszerű embernek nincs meg. "

Megint csak baromság. Abból lesz élsportoló akit gyerekkorában a szülei erre rákényszerítenek mert a saját meg nem valósított álmaikat a gyereken keresztül akarják megvalósítani. Egy átlag gyerek bármit elkezd 4-5 évesen simán lehet élsportoló mert akkoriban még annyira fogékonyak mindenre és fizikálisan is alakíthatók hogy bármilyen sportoló lehet belőlük, akár sakkozó, akár birkózó akár rövidtávfutó. Bármi. Ez gyakorlatilag csak a szülőkön múlik, hogy sportolónak nevelik a gyereket vagy inkább a társadalom hasznos tagjának.

2018. jan. 1. 18:59
 35/68 A kérdező kommentje:
Mondd már meg 44%-os, hogy hány éves vagy, tuti, hogy nemhogy 20 éves ficsúr nem vagy, de szerintem még nagykorú sem. Figyelj, értelmes emberekkel szeretnék beszélgetni, nem ilyen nethuszár nyikhajjal. 30 felett valaki? Ez a valaki, akit belinkeltél, egy ismeretlen senki, aki senkiért nem tett semmit. A közmunkás nagyobb ember ennél, nemhogy bárki más. A wikipedia nem minden esetben valódiságot tükröznek, mert egyoldalú adattájékoztatás, ne legyél nagyra vele. Próbáld ki, írj valótlanságot, de persze ne túl szembetűnő baromságot, támaszd alá azzal, ahonnan a baromságot vetted, és voalá, nem törlik. Csak tálalás kérdése. Alap probléma, amiből gondolom, hogy egy fiatal netpöccs vagy, amiért embereket aszerint rangsorolsz, hogy hány like-ot kapott, hol szerepel, hányan ismerik, szerepel-e bármiben is, amit te nagynak gondolsz. Apafej, nagyon állat. Remélem előbb felnősz, mint gondolom, mert én a soha sem-re gondolok.
2018. jan. 1. 19:49
 36/68 A kérdező kommentje:
34-essel értek egyet, ezek az élsportolók nem superman-ek csak foglalkoztatottak, csak sajnos nem veszi be a fejed a Polgárlányok példáját. Remek példa arra, hogy ezek a bajnokok nem különleges emberek, csak egyoldalúan foglalkoztatott, és motivált emberek.
2018. jan. 1. 19:50
 37/68 anonim ***** válasza:

Már leírtam, hogy 17 éves vagyok, te nyomi. Semmit nem értetek a sporthoz, ugyanis, soha egy percre nem voltatok az élsportban, csak irígy kívülállóként próbáltok okoskodni. Az, hogy bárki lehet élsportoló, úgy hülyeség, ahogy van. Az én sportoló társaim, akivel 8 évesen elkezdtük, már a nagy része nem tart ott, ahol én, mivel nem elég tehetségesek, hiába akarták és edzettek teljes erőből. Megnéznélek, hogy ha lejössz egy konditermi edzésre, akkor mit tudsz teljesíteni a kis löttyedt hasaddal. Egy 15 éves kajakos téged úgy leverne, hogy sírva vánszorognál ki az edzőteremből.

"Ez a valaki, akit belinkeltél, egy ismeretlen senki, aki senkiért nem tett semmit. A közmunkás nagyobb ember ennél, nemhogy bárki más. "

Ha Tim Brabants egy senki, akkor te ki vagy? Ő egy Olimpiai Bajnok, akit világszerte milliók tisztelnek, rengeteg előadást tart, ahol a fiatal nemezedéket motiválja az egészséges és sikeres élethez, a sikeres gondolkozásmódhoz. Emellett orvosként dolgozik, azaz adót fizet, szintén más emberek életét teszi jobbá.

"Nem tett semmit, senkiért" - ??

"Egy közmunkás nagyobb ember, mint Tim Brabants, aki Orvos + Olimpiai Bajnok?" - ??

Hát akkor súlyos problémák vannak a fejedben, gratulálok. Azért tartasz te ott, ahol tartasz.

"34-essel értek egyet, ezek az élsportolók nem superman-ek csak...."

Szerintem meg ne akarjál senkivel egyetérteni egy olyan témában, amihez sík hülye és béna vagy. Inkább kérdezz azoktól, akik benne vannak, letettek valamit az asztalra és maradj csöndben.

2018. jan. 1. 20:36
 38/68 anonim ***** válasza:
És jössz a korommal állandóan? Igen én fiatal vagyok, tehát még lehet belőlem valaki. Ellenben veled, te interneten okoskodó, kiégett vén f....z Na csá
2018. jan. 1. 20:41
 39/68 anonim ***** válasza:

"akik benne vannak, letettek valamit az asztalra "

Jah mert az egoista doppinghuszárok véleménye saját magukról nagyon mérvadó. Ezek élősködők semmi több. De szerencsére nem sokáig futja majd ezekre, aztán mehetnek a híd alá mert semmihez nem értenek.

2018. jan. 1. 21:10
 40/68 anonim ***** válasza:

kezd unalmas lenni.

A Polgár lányok mutatja, hogy bárkiből lehet Magyarországon mérnök, orvos mert ingyenes az oktatás.

A következő kérdésed az, hogy miért több a fizetésük, mert azt bárki megtudja csinálni.

Amúgy eleve ellentmondásos a sportban, hogy bárki megtudja csinálni, mert elővehetsz 200 Ronaldo-t, a sportnak az a lényege, hogy 1 győztes van.

Ezt nehéz felfogni tudom.

Bár orvosból mérnökből se tudnánk foglalkoztatni 1000-szer többet, de nekik a piacgazdaság szerint több a fizetésük.

2018. jan. 1. 21:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!