Ha Magyarország sok olimpiai aranyat szerez, mondjuk 30-at, az miért éri meg Magyarországnak? Mi előnye származik Magyarországnak ebből?
De pont hogy a komcsi érához van köze. Az összes szovjet csatlósállam ilyen volt kiemelkedően sok érmet szereztek a lakossághoz meg az ország helyzetéhez képest, bármilyen eszköz meg volt engedve az edzőknek hogy eredményt érjenek el. Akkor jött ez a kivételezés is, edzéseken ugyan kaptak rendesen, de amúgy meg bármit megcsinálhatott egy élsportoló mert mindent elnéztek neki.
Igen, az én tág családomban minden nő sportol, sokan harcművészetet és sokan úsznak.
És a sport az amivel betegség nélkül lehet 3 műszakba dolgozni.
A magadfajtádnak adhatnának milliós segélyt is, képtelen lennél egy 14 éves lányt túlteljesíteni a lelki nyomorod miatt.
13-as,a hozzászólásod alapján nekem ez a lelki nyomor szindróma inkább nálad jelentkező tünetként érzem.
Attól, hogy olimpiai aranyat nyert, és élsportoló volt 10 évig, még remekül jól van, szinte az összes ilyen embernek több vállalkozása is van, és egyik sem jobban testi nyomoronc, mint bárki más. Nem is értem ezt a fantáziátokat, ekkora blamázs marhaságot ritkán hallok. Egerszegi, Hosszú, Kőbán köszönik szépen nagyon jól vannak, hazug duma ez a leépülés maszlag. Az élsportot valóban nem lehet 40 évig csinálni, de megjegyzem a három műszakot sem lenne szabad. A kérdés változatlan, mit tettek ezek az olimpikonok, hogy életjáradékot adok nekik? Szerintem semmit.
fingod nincs a sportról
Rich Piana az új Arnold Swarcheneger is remekül volt, míg hirtelen meghalt.
És mit tudsz azokról a sportolókról, akik kijutottak olimpiára, de nem nyertek. Vagy i se jutottak? Ők is feláldoztak 10 évet és rengeteg pénzt és sok ilyen sportoló van.
És én meg az öszes nem sportoló ember tb-jét venném el, mert ezek tesznek az egészségükre. Ezekből millió van. Olimpikonokból néhány 100
HOPPP!!!
Schwarzenegger mint sportoló LOL
Amúgy alapvetően itthon az is probléma hogy semmi más opciót nem kínálnak nekik. A legtöbb nyugati országban már egyetemi keretekben űzik a legtöbb élsportot mint az USA-ban. A legtöbb sportolónak lesz egy diplomája amivel el tud helyezkedni. Ott nem kell az adófizetőknek kitartani őket, mert abban igazad van hogy az országért egy átlag az életét végig dolgozó munkás fényévekkel többet tesz mint egy sokadik kajak kenus aki olyan sportban ér el "világsikert" amit kb csak itt űznek komolyabban.
gyk s szinten nem lehet vitatkozni.
A testépítés egy sport. Ha szerinted nem, akkor próbáld egyszer ki.
Magyarországon azért nem kötődik egyetemhez a versenysport, mert Magyarországon ingyenes az oktatás te gy..kér.
Magyarországon az utolsó senki is ingyen elvégezhet egy mérnöki egyetemet és lesz 300ezres fizetése.
Az usa ban mégtöbb életjáradékot kap egy olimpikon.
Na most, erre milyen érv lesz? Ha a fejlett nyugat is ad, akkor a magyar miért ne??
Főleg annak tudatában, hogy itthon ingyen tanulható egy jól kereső állás.
Egy olimpikon meg rengeteg pénzt tesz bele és vagy bejön vagy nem.
17
Az hogy szteroidokkal meg hormonokkal szurkálod magad és felpuffadsz mint a michelin gumiember az sport? :DD Jó vicc. Akkor a bableves evés is sport mert attól is felpuffadsz csak másképp :D.
a te szinteden úgy látom csak a counter strike a sport :D
Nyilván a te agyadba a box se sport mert csak tűrni kell az ütéseket.
A foci se sport mert csak gólt kell rúgni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!