Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Mit gondoltok Sebastian...

Mit gondoltok Sebastian Vettelről?

Figyelt kérdés

ha kérhetném olyan dolgokat írjatok, amik kifejezetten a vezetéséről szólnak. tehát ne azt, hogy jól áll-e a haja vagy valami. csak azt szeretném tudni, hogy mint pilótát milyennek találjátok!

előre is köszönöm

2012. szept. 24. 20:27
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

köszönöm, hogy válaszoltatok, kivéve az utolsó kb kisezret. komolyan nem tudom, hogy nem lehet felfogni, hogy örökké lesznek ellentétek mindenhol, a Forma1-ben is. ki ennek- ki annak szurkol. bevallom, nagyon nem vagyok Vettel rajongó, sőt olyannak szurkolok, akit szerintem sokan nem szeretnek, de ugyanúgy sokan igen.

nagyon örülnék, ha abbahagynátok a vitatkozást erről. mindig lesz akik ezt vagy akik azt a pilótát tartják jobbnak. igazság szerint csak arra voltam kíváncsi, hogy függetlenül attól, hogy szeretitek-e vagy sem, milyennek tartjátok.

köszönöm azoknak akik értelmesen válaszoltak!!

2012. okt. 9. 19:18
 32/39 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Én vagyok az,akir Vettel mániásnak hívtak!

Én leírtam a véleményem,majd sértegettek,így kezdődött,de a Kedves ,,Vitapartneremmel,, ezt már megbeszéltük! :) :)

Kedves Kérdező,abszolút igazat adok neked,és elnézést kérek a ,,vita,, miatt,de nem én akartam :)

2012. okt. 9. 19:57
 33/39 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező,és leírnád,hogy neked ki a kedvenced? :) :)
2012. okt. 9. 20:16
 34/39 A kérdező kommentje:

azért írjam le hogy utána mindenfélének elhordjátok? mert előfordult már nem egyszer.

de mondjuk már megszoktam

Hamilton szurkoló vagyok, az első perctől fogva, ahogy láttam, de hozzá kell tennem, hogy pályán kívül egyik pilótával sincsen bajom, sőt! van akit szeretek is.

2012. okt. 9. 20:26
 35/39 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! (Vetteles vagyok)

Én nem hordok le senkit,nem az a típus vagyok :)

Hamilton nagyon jó pilóta! Mikor bejött a Forma 1-be majdnem VB bajnok lett,utána meg megnyerte,tehát rögtön tarolt! Valakinek ez,valakinek az a szimpatikusabb,így szép az élet! Nem szeretheti mindenki ugyanazt! :) :)

Hamilton hatalmas tehetség!

2012. okt. 9. 20:46
 36/39 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! A Trágár vagyok! :D:D Már bocs tényleg, hogy elindítottam a lavinát, de szerintem azért voltak benne értelmes gondolatok, érvek, ellenérvek, elég sok minden Vettel-ről, a kérdésed pedig erre vonatkozott. Más kérdés, hogy volt egy elhanyagolható vita, de a témához kötődött. Úgyhogy szerintem ne elégedetlenkedj hanem örülj, hogy megy a topikod!
2012. okt. 9. 23:04
 37/39 anonim ***** válasza:

Trágár vagyok xd xd xd ez nagyon nagy :D :) :)

Azért örülök Kedves Trágár :) :),hogy kibékültünk :) :)

2012. okt. 10. 10:09
 38/39 anonim válasza:

"Túlsztárolt és túlfizetett elkényeztetett kis ficsúr szerintem, aki úgy nyert két világbajnokságot zsinórban, h neki volt a legjobb autója a mezőben. Ergo kicsit gyengébb autóval nem tud nyerni, csak ha nagyon nagy szerencséje van (mint anno Monzában a Toro Rosso-val)."

Nem értek veled egyet, sokkal kevesebb a fizetés mint Alnonsonak.. Szerintem, jófej, vicces,(német beszélgetőműsorokból láttam) szerény, és tehetséges pilóta, Torro Rossoval is nyert, és az első versenyén a BMW-vel is pontott szerzett... 2010ben meg a Ferrari volt a jobb..

2012. nov. 3. 12:50
 39/39 anonim ***** válasza:

Ez a 4-dik oldal már nem 4-,dik oldal,ha nem a nyalizós oldal xdd :D

"Trágának" adok igazat!!

Jajjj ez is olyan nyalizás fhú trágár xd xd :D azért,örülök hogy kibékültünk jajj istenem inkább nem is folytatom. Am vettel talán egy pinduri kicsikét akkor javíthat a helyzetén ha egyszer ott hadja a RedBullt és a Mclaren vagy más "márka" csapatnál is nyer!!!

2014. jan. 5. 20:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!