Százalékra osztva kinél mennyi esélyt láttok az idei VB megnyerésére? (F1)
Alonso 45%
Vetter 35%
Hamilton 20%
Webber 0%
langyibangyi 0%
Hát nemtudom minek kell Räikkonent mindig oltogatnod, de ha ez a véleményed akkor oké, nemvagyok ellene :) Én is leírom, hogy én mennyi esélyt látok
Alonso 35%
Vettel 10%
Webber 10%
Hamilton 25%
Raikkonen 20%
-Alonso: 35% (Elsősorban a pontszámbeli fölénye miatt, de az autót nem érzem a leggyorsabbnak, nem tartom kizártnak, hogy csak kevés ponttal nyeri majd meg a VB-t, ha megnyeri, a Lotust pedig igen veszélyesnek látom mindenkire nézve)
-Vettel: 20%
-Räikkönen: 20% (igen, le van maradva 48 ponttal, de úgy érzem a Lotus erős lesz a második félidőben)
-Hamilton: 14%
-Webber: 11%
Persze ez csak találgatás, erre nem lehet alapozni semmit...
Te inkább maradj csöndben. Ha nem lennél ennyire beleszerelmesedve ebbe a majomba akkor nem kéne azon gondolkozni, hogy mi van ha kifogysz a témából randin :P
Én örülök ezeknek a trolloknak, vicces ahogy vergődnek Kimi miatt:D
Alonso 40%
Hamilton 25%
Kimi 25%
Vettel 10%
Webber 0%
Egyébként szerintem ez lenne a korrekt végeredmény: 1.Hamilton 2. Kimi 3. Alonso 4. Webber 5. Vettel
Alonso-20%
Vettel-25%
Webber-25%
Hamilton-15%
Raikkonen-15%
Szerintem Alonso megint elbukja a VB-t, mert a Ferka akkor hibázik, ha nagy rajtuk a nyomás, és egyébként is, ha az FIA nem szerencsétlenkedik a Redbullal, akkor az RBR-é a VB.
Hamiltonnak szinte semmi esélye a VB-re, mert igaz, hogy a Mekié a rekord a kerékcserében, de nagyon sokat hibáznak, Raikkonennek pedig már nagy a lemaradása, de a gyors pályákon van esélye ledolgozni a lemaradását a szuper DRS-nek köszönhetően...
Alonso 20% (Eddig mindig szerencséje volt, ez nem tarthat örökké, de van előnye)
Vettel 30%
Webber 1% (Kétbalkezes)
Hamilton 25%
Raikkönen 24% (A Lotus nagyon erős, a Hungaroringen Raikkönen volt a leggyorsabb)
Rajtuk kívül még Grosjean is gyors lesz, de neki már nagy a lemaradása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!