Mit gondoltok Sebastian Vettelről?
ha kérhetném olyan dolgokat írjatok, amik kifejezetten a vezetéséről szólnak. tehát ne azt, hogy jól áll-e a haja vagy valami. csak azt szeretném tudni, hogy mint pilótát milyennek találjátok!
előre is köszönöm
2X VB bajnok?=igen
25 éves?=igen
3 éve a RedBull a legjobb autó?= igen
Idén is a RedBull a legjobb autó?=igen
A Ferrari gyengébb autó?=igen
Így is le van maradva 4 ponttal?=igen
Mindent meg lehet többféleképpen közelíteni, úgyhogy most már jó lenne ha lepihennél egy kicsit...
Akkor írok,amikor akarok! Ha nem tetszik ne olvasd el!
Ennyi! Semmi rosszat sem írtam,erre jöt az,hogy lesz.pnám Vettelt! Hatalmasat fogok röhögni,ha VB bajnok lesz :)
22 Röhöghetsz, mert engem nem zavar ha nyer...
Én annyit próbáltam meg elmagyarázni, hogy nem kell tőle bek.kálni, mert nagyobb a füst, mint a láng. Meg is indokoltam, hogy miért gondolom így, te pedig csak jössz itt a tényeiddel és szajkózod, hogy Vettel az isten, mint egy elvakult fan. Neked lehet, hogy az, de másoknak nem, akármilyen rekordokat is döntöget.
Nem állítottam,hogy ISTEN! És te nem elmagyaráztad,hanem használtál egy igen trágár személyes kifejezést,vagy ha nem az a válaszoló vagy,akkor ezt támogattad.
De nem szeretnék vitatkozni,inkább hallgatok az előző hozzászólóra!
De az tény: az elmúlt 2 év Vettelről szól/t,és hatalmas jövőt jósolnak neki! Én is oltári régen nézek forma 1-et, de ilyen tehetséget Michael Schumacher óta,de még előtte sem nagyon láttam. Persze nagy tisztelet a kiváló elődöknek! De nem szeretném isteníteni,majd meglátjuk kb 10 év múlva,hogy igazam lesz e,szerintem igen! :)
Nem-nem! Én trágár voltam, majd ezt követően több hozzászóláson keresztül el is magyaráztam, csak azt elfelejtetted észrevenni...
"Én is oltári régen nézek forma 1-et, de ilyen tehetséget Michael Schumacher óta,de még előtte sem nagyon láttam."
Még előtte sem??? Több mint 20 éve nézed a Forma 1-et és nincs senki aki legalább olyan jó volt mint Vettel??? :D Akkor nagy szakértő lehetsz mert volt egy pár, sőt van is... Na ez az istenítés!
Na majd meglátjuk!
Legalább elismerted,hogy trágár voltál,azért egy elnézést nem ártott volna.
Azért nem kell nekem ,,támadni,, mert szeretem Vettelt! :)
És az miért lenne istenítés,ha azt mondom,hogy Vettel minden idők legjobb pilótája lesz/lehet,és ha azt mondom,hogy Schumacher óta nem volt még egy ilyen pilóta. Hát nem véletlen beszél egész EURÓPA arról,hogy Schumacher-bébi :) :)
De persze talán még korai egy lapon emlegetni Ayrton Sennával például,hogy csak egy világklasszis versenyőz emeljek ki,mert Senna egy fantasztikusan jó pilóta volt,és őt nem lehet pótolni!!!! De a legeredményesebb és tán a legjobb az Schumi,és Vettel borzasztóan hasonlít rá!
Remélem ha így fogalmazok ezt végre el tudod már fogadni!
Várom reagálásod,azt remélem szent a béke :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!