Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Mit gondoltok Sebastian...

Mit gondoltok Sebastian Vettelről?

Figyelt kérdés

ha kérhetném olyan dolgokat írjatok, amik kifejezetten a vezetéséről szólnak. tehát ne azt, hogy jól áll-e a haja vagy valami. csak azt szeretném tudni, hogy mint pilótát milyennek találjátok!

előre is köszönöm

2012. szept. 24. 20:27
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

2X VB bajnok?=igen

25 éves?=igen

3 éve a RedBull a legjobb autó?= igen

Idén is a RedBull a legjobb autó?=igen

A Ferrari gyengébb autó?=igen

Így is le van maradva 4 ponttal?=igen

Mindent meg lehet többféleképpen közelíteni, úgyhogy most már jó lenne ha lepihennél egy kicsit...

2012. okt. 9. 10:24
 22/39 anonim ***** válasza:
76%

Akkor írok,amikor akarok! Ha nem tetszik ne olvasd el!

Ennyi! Semmi rosszat sem írtam,erre jöt az,hogy lesz.pnám Vettelt! Hatalmasat fogok röhögni,ha VB bajnok lesz :)

2012. okt. 9. 11:06
 23/39 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozzál már velük létszíves! Te hozzászóltál,és ők kezdtek veled gúnyolódni,sértegetni! Nem kell mindent felvenni! :D
2012. okt. 9. 11:39
 24/39 anonim ***** válasza:

22 Röhöghetsz, mert engem nem zavar ha nyer...

Én annyit próbáltam meg elmagyarázni, hogy nem kell tőle bek.kálni, mert nagyobb a füst, mint a láng. Meg is indokoltam, hogy miért gondolom így, te pedig csak jössz itt a tényeiddel és szajkózod, hogy Vettel az isten, mint egy elvakult fan. Neked lehet, hogy az, de másoknak nem, akármilyen rekordokat is döntöget.

2012. okt. 9. 14:45
 25/39 anonim ***** válasza:

Nem állítottam,hogy ISTEN! És te nem elmagyaráztad,hanem használtál egy igen trágár személyes kifejezést,vagy ha nem az a válaszoló vagy,akkor ezt támogattad.

De nem szeretnék vitatkozni,inkább hallgatok az előző hozzászólóra!

De az tény: az elmúlt 2 év Vettelről szól/t,és hatalmas jövőt jósolnak neki! Én is oltári régen nézek forma 1-et, de ilyen tehetséget Michael Schumacher óta,de még előtte sem nagyon láttam. Persze nagy tisztelet a kiváló elődöknek! De nem szeretném isteníteni,majd meglátjuk kb 10 év múlva,hogy igazam lesz e,szerintem igen! :)

2012. okt. 9. 14:55
 26/39 anonim ***** válasza:

Nem-nem! Én trágár voltam, majd ezt követően több hozzászóláson keresztül el is magyaráztam, csak azt elfelejtetted észrevenni...

"Én is oltári régen nézek forma 1-et, de ilyen tehetséget Michael Schumacher óta,de még előtte sem nagyon láttam."

Még előtte sem??? Több mint 20 éve nézed a Forma 1-et és nincs senki aki legalább olyan jó volt mint Vettel??? :D Akkor nagy szakértő lehetsz mert volt egy pár, sőt van is... Na ez az istenítés!

Na majd meglátjuk!

2012. okt. 9. 15:15
 27/39 anonim ***** válasza:

Legalább elismerted,hogy trágár voltál,azért egy elnézést nem ártott volna.

Azért nem kell nekem ,,támadni,, mert szeretem Vettelt! :)

És az miért lenne istenítés,ha azt mondom,hogy Vettel minden idők legjobb pilótája lesz/lehet,és ha azt mondom,hogy Schumacher óta nem volt még egy ilyen pilóta. Hát nem véletlen beszél egész EURÓPA arról,hogy Schumacher-bébi :) :)

De persze talán még korai egy lapon emlegetni Ayrton Sennával például,hogy csak egy világklasszis versenyőz emeljek ki,mert Senna egy fantasztikusan jó pilóta volt,és őt nem lehet pótolni!!!! De a legeredményesebb és tán a legjobb az Schumi,és Vettel borzasztóan hasonlít rá!

Remélem ha így fogalmazok ezt végre el tudod már fogadni!

Várom reagálásod,azt remélem szent a béke :) :)

2012. okt. 9. 17:09
 28/39 anonim ***** válasza:
:) :) :)
2012. okt. 9. 17:10
 29/39 anonim ***** válasza:
Ok! Ahogy mondtad, majd meglátjuk mit hoz a jövő.
2012. okt. 9. 18:14
 30/39 anonim ***** válasza:
Na ez a beszéd :) :) :) :)
2012. okt. 9. 18:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!