Mit gondoltok Sebastian Vettelről?
ha kérhetném olyan dolgokat írjatok, amik kifejezetten a vezetéséről szólnak. tehát ne azt, hogy jól áll-e a haja vagy valami. csak azt szeretném tudni, hogy mint pilótát milyennek találjátok!
előre is köszönöm
Hihetetlen!
Engem Shumacherre emlékeztet! Valami elképesztő tehetség!
Még csak 25 éves és már 2x VB bajnok! Michael 94,ö5-ben nyert 2 VB-t,és ő 25 éves volt(kb) mikor az első címét megnyerte és utána 5 évig nem tudott az első lenni,átment a ferrárihoz,és zsinorban nyert 5 VB-t!
Vettel fiatalabb 2x VB bajnok,mint Shumacher,és ha azt nézzük,hogy a FORMA 1 KIRÁLY 30 év fölött szerzett 5 címet(a 7-ből) Vettel pedig még csak 25 éves,és most is csak 4 pont a lemaradása Alonsotól,akkor....szóval nem tudok erre mit mondani....!
Én már akkor mondtam,hogy hatalmas nagy tehetség,mikor még a redbull közelében sem volt.
HAJRÁ VETTEL!
11/11 Ja, ha lehetőséged lenne te sz.pnád le elsőként a Paddock mögött...
Amúgy nem tudom melyik pontozott le és nem tudom, hogy miért, mert teljesen korrekt, normális hangvételű választ írtam, és tessék... Azért mert Vettel fan vagy nem kell rögtön lehúzni a másikat, főleg ha az normálisan válaszol.
1: Én is bármit is írok,arra egy kulturált ember, nem írja azt amit te írtál. Szerintem én nem írtam durvábbat,mint te: sz.p :)
2: Shumacherrel nem csak én hasonlítom össze.(Külföldi lapok,szakértők..) Mivel ő a legfiatalabb 2x VB bajnok,ezért a világ legeredményesebb forma 1-es pilótája,akik 25 évesek voltak anno(ez ezt jelenti) :)
3: Látszik te nem nagyon csíped ezt a Vettel gyereket. :)
4: CSUPA TÉNYEKET ÍRTAM!
5: Mindenkit nagyon sajnálok,akinek balesete volt, de ez nem tudom,hogy jött most ide :)
6:Shumacher 30 fölött szerzett 5 VB címet.
Vettelnek már most 2 Vb címe van,és még csak 25,és akár jöhet most a 3. is!
8: Nehezen lehetne vitatni,hogy jelenleg nem Vettelről szól a forma 1 :)
És mielőtt félreértenél: Nagyon nagy tisztelője vagyok Shumachernek!
Ha nem érted az összefüggést az a te bajod. Jó pilóta de a felhajtást sokkal nagyobb.
Mondok egy példát.
Tavaly mindenki összef.sta magát, hogy Vettel 13 pole pozíciót szerzett egy évben ezzel megdöntötte Nigel Mansell rekordját. Igen, de azt sokan elfelejtik, hogy amikor Mansell ezt a rekordot felállította, akkor 15 nagydíj hétvége volt, tavaly meg 20. Tehát arányaiban más az egész, felesleges viszonyítani.
Ugyanez igaz arra is amit az előbb írtam. Régen azért nem voltak 20 éves világbajnokok, mert a tapasztalatlanságukból kifolyólag nem sokan versenyeztek ennyi idősen, mert túl nagy volt a kockázat. Túl sokat tulajdonítanak ennek, pedig semmi jelentősége...
Minden csoda 3 napig tart.
15-ös Vettel mániás! Inkább tanulnád már meg leírni egy hétszeres világbajnok nevét korrektül, mint hogy fröcsögsz itt a kis kedvenceddel! Paddock mögött a helyed, jól írták korábban is már! :D
Továbbra is egy olyan pilótának tartom a kisfiút, aki jó autóval tud nyerni és pool-ból, közepesebb autóval, vagy mezőnyből viszont képtelen nyerni. ;)
Kérlek idézd pontosan,hogy hol mikor fröcsögtem?
Te fröcsögsz itt nekem! Én semmi rosszat nem mondtam rád?
Lehet nem tudod elfogadni,hogy Vettel jó!
És amíg drága kis barátom én nem mondok rád semmi rosszat,addig kérlek te sem mondjál rám! Ha meg ilyen bunkó vagy,hogy olyan embereket sértegetsz,akik téged nem bántottak meg,akkor csak a szüleidet sajnálom,hogy nem neveltek meg egy kis intelligenciára!!!!!!!!!!
És ezt te kezdted!
Vettel mániás? Megengeded nekem? Köszi :)
Kedves 16/18!
Köszönöm,hogy reagáltál,és elfogadom az érveidet,és tiszteletben tartom! Nekem Vettel a kedvencem,másnak meg más,ez így van jól :)
,,Engem Shumacherre emlékeztet! Valami elképesztő tehetség!
Még csak 25 éves és már 2x VB bajnok! Michael 94,ö5-ben nyert 2 VB-t,és ő 25 éves volt(kb) mikor az első címét megnyerte és utána 5 évig nem tudott az első lenni,átment a ferrárihoz,és zsinorban nyert 5 VB-t!
Vettel fiatalabb 2x VB bajnok,mint Shumacher,és ha azt nézzük,hogy a FORMA 1 KIRÁLY 30 év fölött szerzett 5 címet(a 7-ből) Vettel pedig még csak 25 éves,és most is csak 4 pont a lemaradása Alonsotól,akkor....szóval nem tudok erre mit mondani....! ,,
EZ NEM FRÖCSÖGÉS,EZEK TÉNYEK :) :)
2X VB bajnok? =igen
25 éves?=igen
4 pont a lemaradása?=igen
Lehet 3X VB bajnok?=igen
Legfiatalabb 2X VB bajnok?=igen!
Tényekkel nehéz vitatkozni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!