Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Mit gondoltok Lewis Hamiltonról?

Mit gondoltok Lewis Hamiltonról?

Figyelt kérdés

nem azt szeretném kérni, hogy mindenféle rosszat írjatok róla, hanem azt, hogy mint versenyzőről mondjátok el a véleményeteket!!

előre is köszönöm

2012. szept. 23. 21:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
57%
Én csak akkor mondanék róla véleményt ha átmenne egy másik csapatoz és ott lenne néhány futama.pl Mercedes vagy Force india
2012. szept. 23. 21:14
 2/16 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem egy tehetséges és idén már annyira nem forrófejű pilóta. Az előző évadhoz képest szerintem látványosan lehiggadt. Még mindig gyors, de már sokkal megfontoltabb. Tavaly azt hittem kiesek a fotelból, amikor a mérnöke utasította, hogy vegyen vissza a tempóból, ő meg flegmán visszaszólt, hogy nem TUD lassabban menni, emellett elég sok balesetben benne volt, ugye főleg Massával. Az azt megelőző években meg elég nagy volt az arca, kifejezetten antipatikus volt.

Azért Buttont még mindig többre tartom.

Amúgy meg miért nem lehet róla rosszat írni?

Ha valaki nem kedveli, az is egy vélemény.

2012. szept. 23. 22:00
 3/16 Pityeeesz ***** válasza:
Szerintem jó versenyző, de kéne aki néha seggbe rúgja. Ameddig az apja menedzselte nem volt ezzel gond, de most hogy olyan emberek menedzselik akiknek a céljuk hogy egy lecsúszott narkós celebet faragjanak belőle, nem jósolok neki nagy jövőt az F1-ben. Nagyon látszik hogy a pályán kívüli celebkedés a pályán nyújtott teljesítményének a rovására megy. Nem is jönnek az eredmények.
2012. szept. 23. 22:19
 4/16 A kérdező kommentje:

bocsánat, lehet, hogy rosszul fogalmaztam. arra gondoltam, hogy ne a bőrszínét szidjátok, meg a barátnőjét, meg tudom is én mit. így értettem a rosszat.

arra lennék kíváncsi, hogy mint versenyzőről mit gondoltok!!

köszönöm az eddigi válaszokat

2012. szept. 24. 06:16
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem remek versenyző, a mezőny egyik leggyorsabbja. Nem mondom, hogy személyiségét tekintve a legszimpatikusabb, bár sokat változott. Tavalyi formáját nagyon nem szerettem, agresszív, makacs, meggondolatlan, forrófejű volt.

Ehhez képest idén nagyon összeszedett, megfontolt, stabillá vált, sebessége megmaradt, sokkal szimpatikusabb ez a Hamilton, mint a tavalyi. Talán a tavaly kicsit olyan volt, mint idén Pastor Maldonado. Örülök, hogy ilyenné vált, így sokkal versenyképesebb, most tudja igazán megmutatni, mire képes. A tavalyi év számára egy érzelmi káosz volt, látszik, hogy akár mennyire is jó egy pilóta, a magánélet nagyon belejátszik a versenyzés minőségébe, persze, pilóta függő is ez.

2012. szept. 24. 06:52
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó versenyző, nekem ő a legjobb!
2012. szept. 24. 14:22
 7/16 anonim ***** válasza:
Régebben jobban utáltam, mint Alonsot. Most fordult a kocka, neki szurkolok, nehogy Alonso nyerje a VB-t.
2012. szept. 24. 17:49
 8/16 anonim ***** válasza:
57%
Egy tehetséges pilóta. Régen (2007-ben) azt kívántam, hogy ne nyerjen vb-t, mert újonc létére bekerülni az akkori legjobb autóba és agyonverni Alonso-t,Massa-t,Raikkonen-t egy kicsit nem tartottam fairnek. Nemrég kapott pofonokat az élettől, ami tapasztaltabbá tette. Remélem még vissza tud szállni a vb esélyesek közé!
2012. szept. 24. 18:50
 9/16 anonim ***** válasza:
Egy pilótáról akkor derül ki igazán hogy mennyire tehetséges, ha pályafutása során jó és rossz autóval is versenyzett már. Hamiltonnak még nem volt alkalma rossz autóval menni. Épp ezért tartom Raikkönen-t, Button-t, és Alonso-t top pilótáknak, mert már ők tudtak a szarból várat építeni.
2012. szept. 24. 19:58
 10/16 A kérdező kommentje:

nem akartam vitatkozni meg semmi. de kedves utolsó válaszoló, szerinted a McLaren mi volt 2009-ben?? hát minden csak jó kocsi nem

na de nagyon szépen köszönöm a válaszokat

2012. szept. 24. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!