Mit gondoltok Lewis Hamiltonról?
nem azt szeretném kérni, hogy mindenféle rosszat írjatok róla, hanem azt, hogy mint versenyzőről mondjátok el a véleményeteket!!
előre is köszönöm
Szerintem egy tehetséges és idén már annyira nem forrófejű pilóta. Az előző évadhoz képest szerintem látványosan lehiggadt. Még mindig gyors, de már sokkal megfontoltabb. Tavaly azt hittem kiesek a fotelból, amikor a mérnöke utasította, hogy vegyen vissza a tempóból, ő meg flegmán visszaszólt, hogy nem TUD lassabban menni, emellett elég sok balesetben benne volt, ugye főleg Massával. Az azt megelőző években meg elég nagy volt az arca, kifejezetten antipatikus volt.
Azért Buttont még mindig többre tartom.
Amúgy meg miért nem lehet róla rosszat írni?
Ha valaki nem kedveli, az is egy vélemény.
bocsánat, lehet, hogy rosszul fogalmaztam. arra gondoltam, hogy ne a bőrszínét szidjátok, meg a barátnőjét, meg tudom is én mit. így értettem a rosszat.
arra lennék kíváncsi, hogy mint versenyzőről mit gondoltok!!
köszönöm az eddigi válaszokat
Szerintem remek versenyző, a mezőny egyik leggyorsabbja. Nem mondom, hogy személyiségét tekintve a legszimpatikusabb, bár sokat változott. Tavalyi formáját nagyon nem szerettem, agresszív, makacs, meggondolatlan, forrófejű volt.
Ehhez képest idén nagyon összeszedett, megfontolt, stabillá vált, sebessége megmaradt, sokkal szimpatikusabb ez a Hamilton, mint a tavalyi. Talán a tavaly kicsit olyan volt, mint idén Pastor Maldonado. Örülök, hogy ilyenné vált, így sokkal versenyképesebb, most tudja igazán megmutatni, mire képes. A tavalyi év számára egy érzelmi káosz volt, látszik, hogy akár mennyire is jó egy pilóta, a magánélet nagyon belejátszik a versenyzés minőségébe, persze, pilóta függő is ez.
nem akartam vitatkozni meg semmi. de kedves utolsó válaszoló, szerinted a McLaren mi volt 2009-ben?? hát minden csak jó kocsi nem
na de nagyon szépen köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!