Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Michael Schumacher-Fernando...

Michael Schumacher-Fernando Alonso-Kimi Raikkonen-Mark Webber-Felipe Massa. Melyikőjük érdemelne VB-t/újabb VB-címet? (F1)

Figyelt kérdés
Szerintem Schuminak kijárna egy újabb vb, de örülnék Webber vagy Massa sikerének is.

2012. aug. 14. 11:00
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Schumi semmit se tett idén VB címért,Alonsonak volt egy adag mákja mai kitarthat év végéig (?),Raikkonen futamok óta leggyorsabb autóba ül és semmi,Webber szimpi de egy tipikus 2.,Massa Joke of the Day,Hamilton amennyire Alonsonak mákja volt neki annyira pechje,Button idén észre se vettem hogy egyentalánt a mezőnybe van,Grosjean ha nincs senki közelébe egész jó,Maldonado egy igazi Rambo vagy inkább Terminátor,Vettel síros baba a Hasbrotól,Rosberg majd egyszer de nem mostanába,Karthikeyan legalább olyan vicces lenne mint Massa,Glock többre hivatott ahogy Kovalaeinen is,Vergne meg Ricciardot nagy hiba volt berakni Alguersauri és Buemi helyére szerintem,Petrov bohóckodjon csak Lotusba,Pic De La Rosa óda való pilóta ahol van.Senna is eléggé szürke,Kobayashi idén nem valami fényes,Pérez kaphatna jobbautót, Hülkenberg és Di Resta se rossz de technika nem megfelelő alatta.
2012. aug. 21. 10:40
 32/34 anonim ***** válasza:

utolsó szépen leírta a véleményét a versenyzőkről :D

Egyet érte vele, schumacher eddig tényleg semmit nem csinált, egyszer lett 3. mert óriási malaca volt. (3-man kiestek elötte, és webber nem előzhette meg, azért ez nem semmi). raikonen is csak megyeget, ha olyan kedve van akkor gyors, ha nem akkor meg nem.

2012. aug. 21. 19:11
 33/34 anonim ***** válasza:
Szerintem Massa,Kimi,Schumi érdemelne ki még egy vb címet inkább Kimi!!
2012. aug. 27. 11:49
 34/34 anonim ***** válasza:
Kiminek eddig még "csak" a 2. hely volt a legjobb eredménye, és szerintem Alonso érdemelné meg a VB címet hisz nem véletlenül áll az élen. Igaz, még mindig semmi nem dőlt el, de szerintem Kimi nem lesz idén VB.
2012. aug. 29. 12:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!