Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Michael Schumacher-Fernando...

Michael Schumacher-Fernando Alonso-Kimi Raikkonen-Mark Webber-Felipe Massa. Melyikőjük érdemelne VB-t/újabb VB-címet? (F1)

Figyelt kérdés
Szerintem Schuminak kijárna egy újabb vb, de örülnék Webber vagy Massa sikerének is.

2012. aug. 14. 11:00
1 2 3 4
 11/34 Pityeeesz ***** válasza:

Most azért sír a szád mert Raikkonennek még űrhajóval sem sikerült? Schumi 1994-től 2004-ig folyamatosan minden szezonban bajnokesélyes volt akármilyen autó is volt alatta. Ezt rajta kívül senki nem tudta megismételni. Meg nyert 7-et de simán megérdemelte volna a maradékot is mert toronymagasan a legjobb versenyző volt ebben az időszakban egy komolyan vehető ellenfele sem volt a mezőnyben. Neki nem azért szurkol annyi ember mert részegem randalírozik meg mert pofátlan bunkó módon viselkedik a rajongókkal, hanem a teljesítményével vívta ezt ki. Tudom számodra hihetetlen de van ilyen is aki versenyzéssel nyeri el az emberek szimpátiáját ellenben pl Rajlóval.

2012. aug. 14. 19:36
 12/34 anonim ***** válasza:
Már bocs, de Raikkonen alig iszik, mert van a Youtube-n egy videója, ahol elesik, már alkoholista? A rajongóival ugyan úgy bánik, mint az összes többi pilóta, csak a riportereket nembírja... És én nagyon megnéztem volna, hogy pl. 2004ben ha Raikkonen lett volna Schumi csapattársa ki nyerte volna a VB-t...
2012. aug. 14. 19:56
 13/34 Pityeeesz ***** válasza:
8%

Raikkönen egy Massával sem bírt el, szóval nem igazán kérdés hogy egy csúcson lévő Schumacherrel elbírt volna-e. Schumi minden idők legjobbja, ezen kár is vitatkozni, akármilyen autó volt alatta azzal ő győzött. Raikkonen meg csak egy futottak még kategóriás versenyző. Itt volt most menő pár évig mert seggrészegen majomkodik, aztán elfelejtik mint ahogy Hakkinen-t, Hill-t, meg a többit. Schumi viszont az F1 királya és egyhamar nem lesz olyan versenyző aki ezt el tudná tőle venni.

2012. aug. 14. 20:02
 14/34 anonim ***** válasza:
vortex, coulthard az egyetlen, akinek sosem adtam volna VB-t. Azthiszem 98ban direkt lefékezett az egyik esős futamon Schumacher előtt, hogy Hakkinennek legyen esélye még a VB-re, amit aztán meg is nyert. És a legdurvább, hogy ezt 10évvel utána még be is vallotta, hogy direkt tette.
2012. aug. 14. 21:13
 15/34 anonim ***** válasza:
7. válaszoló McLaren szimplán szarul cserél kereket idén is lehet látni:D Webber (azon kivül hogy vak a pályán ő szimpatikus)
2012. aug. 14. 22:50
 16/34 anonim ***** válasza:
Schuminál vannak és voltak is sokkal jobbak. Raikkonen meg simán elp*csázta volna őt abban a Ferrariban.
2012. aug. 15. 11:00
 17/34 Pityeeesz ***** válasza:

Jobbak? :D

Raikkonen elverte volna? Jah mert amikro jobb autó volt alatta akkor is nagyon elverte. Azért van Schuminak 7 vb-je Kiminek meg egy kikukázott mákvb-je.

2012. aug. 15. 13:24
 18/34 anonim ***** válasza:
Nézted te az F1-et? :) Szerintem a McLaren örült, ha azokban az időkben kibírta az a motor a futamot...
2012. aug. 15. 15:35
 19/34 anonim ***** válasza:
Ja, és ahogy csapatot váltott, egyből VB lett, szóval valószínű, hogy nem vele van a hiba, hanem a McLarennel volt.
2012. aug. 15. 15:36
 20/34 anonim ***** válasza:
nem tudom mit értesz az alatt, hogy kiérdemelne már valaki egy vb címet. Aki kiérdemli, azé lesz. Szerintem a kérdés inkább az, hogy ki az, akinek örülnének legjobban a szurkolók, ha megnyerné. De egyébként mind megérdemelné ilyen olyan dolgok miatt, bocs, de Schumacher nem hinném, hogy érdemben köze lenne ehhez a bajnoksághoz, semmi nincs jelenleg, ami miatt most neki állna a zászló, még akkor is, ha ez jórészt nem is az ő hibája volt idén. Webbernek valóban nem lenne rossz, ebben az évben nagyon hatékony, és igen, már 2x is duplázott, ami hatalmas teljesítmény! Mostani körülmények közt a legjobbak közt van. Massa utólagosan kiérdemelné, mert egyszer elúszott előle. Rajkónak meg van már egy, ugyan minek kéne neki még egy?:D
2012. aug. 16. 08:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!