Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » (F1) Mi a véleményetek Michael...

(F1) Mi a véleményetek Michael Schumacher dobogós helyezéséről? Szerintetek megismételhető? - 2012, Valencia

Figyelt kérdés

Én személy szerint nagyon örülök neki, megérdemelte már az Öreg! :) Bár tény, kellett a szerencse is, (ami valljuk be, az utóbbi időben nem nagyon volt neki) kipotyogtak előle hárman-négyen, viszont azért ne felejtsük el, hogy a 12. helyről rajtolt, és az utolsó körökben hogy verekedte át magát Perezen, Rosbergen, illetve Buttonon is például.

Mit gondoltok:

- vajon hosszabbít ezek után a Mercivel?

- vajon felállhat még idén a dobogóra?

- vajon képes lesz nyerni is idén?

Sok a kérdés, tehát véleményeket szeretnék! :)

2012. jún. 24. 22:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

én is nagyon örülök neki.az tuti hogy még felállhat a dobogóra és szerintem nyerni is fog.

a szerződéséről nem tudok.idén lejár neki?

2012. jún. 24. 22:54
 2/8 anonim válasza:

Szia:

[link]

Mákja volt!!!

Szerintem nyeri nem fog idén, de dobogós még lesz.

Az autó meg olyan, amilyen, lehet, hogy van az a pénz, amiért megéri maradnia (bár az ő esetében, gondolom nem a pénz dominál).

Hajrá Alonso :-D

2012. jún. 24. 22:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én speciel sosem csíptem Schumit, de úgy gondolom hogy megérdemelte az "öreg" a dobogós helyezést. Ennyi szerencsétlenség után igen csak kijárt neki.

Nagyon jó futamot láthattunk. Két nagy favoritom is fent volt a dobogón, Alonso és Kimi. Hajrá és csak így tovább.

22:55

Nem olvastam el a cikket amit linkeltél, de megmaradt a helyezése. Ugyanis a bírák mindent rendben találtak.

2012. jún. 24. 23:52
 4/8 anonim ***** válasza:

megérdemelte, monacoban is, ha engedik élről indulni, tuti dobogós lett volna.

nyerni nem hiszem, hogy fog, azért jól látszik, hogy a merci ehhez kevés idén is. És szerintem végleg visszavonul. jönnek a fiatalok, nem tudja a lépést tartani velük, Maldonado, Perez, Gosjean, ők mind a legújabb generáció, akik már mosz is odapiríranak a nagyoknak (pl Grosjean Kiminek :D) jobb lesz utat adni nekik.

2012. jún. 25. 02:41
 5/8 Zsumi válasza:
Remélem hosszabbít,dobogós is biztosan lesz még idén,sőt szerintem nyerni is fog. :)
2012. jún. 26. 10:27
 6/8 anonim ***** válasza:

láttam fénykorába versenyezni Schumachert (1990-es évek vége,2000-es évek eleje).még mindig van benne akarat,a legjobbat akarja kihozni magából és a Merciből is,bár ez nem mindig sikerül.hol ő hibázik,hol a technika húllik atomjaira szét alatta.ha valami úton módon visszaülne a Ferrariba,megint a 10-12 évvel ezelőtti Michaelt láthatnánk.

a Mercedsnek biztos hogy kell még,mert jó pénz hoz nekik, plusz a neve is jó reklám.dobogóra állhat még idén,ahoz nagyon nagy mák kell,de nyeri azt nem fog.ez a gépet nem igazán találták le megint a mérnökök.

2012. jún. 27. 18:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Én sem vagyok oda Schumacherért, de ennyi szerencsétlenség után már tényleg kijárt neki egy jó eredmény, és ha 1x volt dobogón mért ne lehetne megint? :) Nyerni talán már nem fog, de szerintem még egy 2. helye lesz az évben. Szerintem még fog hosszabbítani, de azután már biztos, hogy visszavonul.
2012. jún. 30. 16:36
 8/8 Kamillewis válasza:
100%
Annak ellenére hogy abszolúte Hamiltonos vagyok, birom Schumit:) szerintem fel kellett már érni a dobogóra. a merci hülye ha nem hosszabbít vele mert 1 pénzt rohadt sokat hoz. 2 nagy név 3 felért a nagymenőkhöz:)
2012. júl. 1. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!