Miért fordult az egész világ Michael Schumacher ellen?
Én teljesen semleges vagyok vele kapcsolatban.
Oké hogy nem olyan jó most a verda, de akkor legalább partyban lenne vagy verné el a csapattársát, ehhez képest tőle is rendszeresen kikap.
Ha a csapattársánál jobb lenen akkor biztos vagyok benne hogy nem szidnák ennyien.Szerintem vissza kellene vonulnia mert így egyre erőteljesebben rombolja le a róla kialakított képet.
én mindíg is utáltam sumachert. egy nagyképű baromként viselkedett az interjúk/élő közveítések közben. hogy miért? azért mert beleültették a legjobb autóba ami fényévekkel jobb volt a többinél és ennyi.
Most hogy nincs a csúcson valahogy sokkal szimpatikusabb, visszavett az arcából és ez jó dolog. én inkább megkedveltem azóta...
Pályafutása alatt kétszer hatalmasat hibázott. Korán vonult vissza ( még 2 vb. cím benne volt ), és későn tért vissza ( amikor már nagyon gyenge, és erőlteti ). Óriási versenyző volt, de azt azért tegyük hozzá, hogy jókor volt jó helyen. Nem egy pilóta megcsinálta volna ugyanazt azzal a kocsival.
Azzal pedig egyetértek, hogy most divat őt fikázni, amikor ó volt, divat volt neki szurkolni. Most Vettelnek divat szurkolni.
Nekem valahogy soha nem tetszettek ezek a divatszurkolók...:)
Mindenkinek köszi. Látom mindenkinek más a véleméénye...
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:22
Új generáció? Asszem én is abba tartozom. 12 vagyok, de én valahogy leragadtam annál, hogy Schuminak szurkoljakxd
Ági
kedves: 05-21 22:37
én azért ezzel nem értek egyet. Akkoriban (2006 táján) nagyon megerősödtek a pilóták és az autók is. Szerintem akkor már nem lett volna esélye nem hogy 2, de még 1 vbcimre sem. Egyébként lényegtelen is. Én sosem voltam MSC rajongó, de becsülöm, mert fantasztikus pilóta volt akkor. Most is benne lehetne a top3ban ha beülne valamelyik nagy csapathoz, mert ha valaki, akkor ő biztosan eltudná vezetni a dobogóra azt a kocsit (merci redbull vagy ferrari). Viszont nem hinném hogy bármikor is lehetne még világbajnok, sajnos (nekem nem sajnos) már "kiöregedett" és jönnek a fiatal tehetségek akik felváltják. Ennyi, lejárt az ideje, mostmár csak bohóckodik kb.
Mondjuk kiváncsi lennék egy alonso-MSC párosra:) Massa is rendkívül halovány már, régebben az is mennyire jó pilóta volt, nem megy most neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!