Miért fordult az egész világ Michael Schumacher ellen?
És más versenyző pl. Hamilton drága hányszor okozott balesetet és meg se büntették??
Az első válaszolónak maximálisan igazat adok!
Én 6 éves korom óta nézem a Forma1-et (persze akkor még nem sokat értettem belőle) de mindig is Schumacher fan voltam, akkor is mikor kizárták, akkor is mikor világbajnok volt. A visszavonulásának éveiben nem tudtam nézni, egyszerűen nem volt ugyanaz nélküle.
Most, hogy nem megy úgy a szekér, már mindenki azt mondja hogy elfelejtett vezetni stb.....de én és sztem az összes Schumi drukker emlékszik az előzésekre, győzelmekre és pole-pozíciókra. Aki szerint meg sose tudott vezetni az nézze meg a 2006-os Brazil Nagydíjat. =)
Michael Schumacher 4ever!!!
Egy pilóta, aki a legjobb volt és az is marad!
A válasz megírásának időpontja: 07-28 19:19
Ki mondta, hogy Hamilton különb? Schumacher akkor is egy öntelt, arrogáns bunkó, aki egyszerűen nem tud veszíteni. Ne írom le még egyszer a statisztikát, amit fentebb részleteztem évszámokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!