Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Nico Rosberg vagy Michael...

Nico Rosberg vagy Michael Schumacher?

Figyelt kérdés
kit szeretsz jobban?
2011. aug. 12. 14:01
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Rosberg!!
2011. aug. 12. 14:08
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Schumacher-t ő izgalmasabban vetet
2011. aug. 12. 17:36
 3/25 anonim ***** válasza:
Schumi mindörökké:D (De szerintem ezt a szavazást Rosberg nyeri:S)
2011. aug. 12. 18:33
 4/25 A kérdező kommentje:
Sajnos sokan megfeledkeznek róla hogy Rsoberg is ott versenyzik. Mostanában szürke egér a mercedesnél úgy hogy rendszeresen ő teljesít jobban. Én sajnálom mert mellette meg ezt a beképzelt majmot (már bocs) agyonsztárolják a nagy semmiért. Mindenki láthatná hogy Rosbergben van a jövő. Nem is értem hogy ennyi év alatt hogy nem kapott még egy olyan autót amivel az élmezőnyben harcolhat. Schumachernek meg már ideje lenne visszavonulni mert már csak szenved.
2011. aug. 12. 19:45
 5/25 anonim ***** válasza:
51%

Schumi szenved?! Barmennyire is utalod Michaelt azt el kell ismerned, hogy versenyen altalaban gyorsabb es sokkal latvanyosabban vezet. Az idomeron Rosberg megveri ez egyertelmu ezzel nemtok vitazni.De Schumi a rajtjaival beszokta erni, vagy elotte, vagy 1-el mogotte vaan.

Egyebkent, ha nem Schumi ulne a Merciben kb annyit foglalkoznanak veluk, mint a Force Indiaval...

Szal nalam idomeron Rosberg a jobb, versenyen viszont sokkal jobb az oreg! Az meg egy dolog, hogy ott szivatjak ot, ahol tudjak :( + peches is szerencsetlen...

Abban igazad vaan, hogy Rosbi elferne siman egy elcsapatban, de hova?

A ferrarinal mar mindenki nyelve benne van Aloka s*eggebe cikii lenne, ha elverne a kis kedvencuket, a McLaren teljesen meg van elegedve a Ham-but parossal, a Red Bullnak meg most minden megy...

Peace^^

2011. aug. 13. 01:39
 6/25 anonim ***** válasza:
Nico. Schumi nagy név és abszolút rekorder majd' mindenben, de nem túl szimpatikus (bár sokat "javult" ebből a szempontból amióta nem annyira sikeres.).
2011. aug. 13. 10:17
 7/25 anonim ***** válasza:
Schumacher versenyeken jobban vezet és az számít(nekem)
2011. aug. 13. 14:54
 8/25 A kérdező kommentje:

Rsoberg 48 pont

schumacher 32 pont

akkor hol jobb schumacher versenyeken? gondolom a pontokat nem időmérőn osztogatják

2011. aug. 13. 15:56
 9/25 anonim ***** válasza:

Az egy doloog...

Pl, ha Silverstone-ban nem sz*patjak meg...

Tegyuk fel, hogy mindket Merciben Rosberg ul.

Nem tudnanak semmit fejlodni mert Rosberg egy nulla tesztpilota Sumihoz kepest.

Nekkem semmi bajom nincs Rosbergel, de rohadt unalmas pilota. Lehet latni ot a rajtnal, meg a celnal.

Ha mindenki igy vezetne... en pl tuti nem neznek F-1-et :p

2011. aug. 13. 16:12
 10/25 anonim ***** válasza:
Rosberg tavaly 2X annyi pontot gyüjtött, szóval nem tudom miről beszélünk. Nincs bajom az öreggel de csak foglalja a helyet. Mi az hogy unalmas? Hogy nem üt ki mindnenkit aki előtte van, hogy nem megy bele lehetetlen előzésekbe, hogy nem szabálytalankodik? Szerintem ezzel semmi baj nincs, Button is ilyen és mégis világbajnok. Rosberg világbajnok lesz. A Ferrarihoz is hivták, de ő megbizik a Mercedes-ben.
2011. aug. 15. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!