Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Szerintetek ki minden idők...

Szerintetek ki minden idők legjobb F1 pilótája és miért?

Figyelt kérdés
Csak kiváncsi vagyok,hogy a nagy Vettel-mánia idején most ki mit gondol.
2011. dec. 28. 22:08
1 2 3
 1/26 anonim válasza:
Nekem még mindig Jacques Villeneuve!
2011. dec. 28. 22:59
 2/26 anonim ***** válasza:
Szerintem Mika Häkkinen. De nagyra tartom Ayrton Senna-t, Michael Schumacher-t és minden olyan versenyzőt aki nyert világbajnokságot. (Meg néhány olyat is aki nem nyert, pl a mostani mezőnyben lévő kedvencemnek még futamgyőzelme sincs, pedig már pár éve ott van a Forma-1ben. )
2011. dec. 28. 23:28
 3/26 lee12 ***** válasza:
én sennát mondanám
2011. dec. 28. 23:48
 4/26 anonim válasza:
Raikkönen a legjobb, kíváncsi leszek rá jövőre, mit alakít. :)
2011. dec. 29. 00:21
 5/26 anonim ***** válasza:
Senna és Schumacher. Személyes kedvencem viszont Kimi:) De csak hogy kötekedjek, Villeneuve mitől lenne a legjobb?:D Attól hogy a magasan a legjobb autóval képtelen volt önerőből győzni?:D
2011. dec. 29. 18:25
 6/26 anonim ***** válasza:
Senna, Schumi és Alonso
2011. dec. 29. 22:38
 7/26 anonim ***** válasza:

Schumacher a legjobb, mert mondjuk o nyerte a legtobbet!

Hajra Raikkonen!

2011. dec. 30. 16:42
 8/26 anonim válasza:
24%
Sztem Vettel.^^
2011. dec. 31. 09:37
 9/26 anonim ***** válasza:
Senna,Fangio,Schumi szerintem ez a legjobb 3 ebben a sorrendben
2011. dec. 31. 10:16
 10/26 anonim ***** válasza:
75%

Hát Vettel semmiképp...

Nem is tudom, hogy mi egyáltalán ez a minden idők legfiatalabb világbajnoka mánia. Egyrészt fiatalabban sokkal tanulékonyabb vagy, jobbak a reflexek, másrészt ma már szinte semmi kockázat nincs az f1-ben, így akár egy 16 éves gyerek is autózhat a határon, mert egy esetleges rutintalanságból adódó halálos baleset kockázata 1 az 1ben kizárt, de legalábbis minimális. Nem véletlen, hogy a forma 1 hőskorában nem voltak 20-22 éves világbajnokok. A jelenlegi mezőnyből Schumachert lehetne kiemelni az eredményei miatt, de sztem sokkal nagyobb szó lenne, ha most 40 felett összehozna 1 vb-t mint, hogy Vettel 23 évesen vb. Senna azért legendás mert ő amelett, hogy 3szoros vb (pedig 1 még járt volna neki) a pályán halt meg az élen és nem csak mint versenyző legendás, hanem mint ember, mert akár az élről is félre állt, hogy a társának segítsen. Fangio-t én soha nem láttam versenyezni, de hogy összehozott 5 vb-t abban az időben, amikor sorra haltak a versenyzők, és szereztek életre szóló sérüléseket, szerintem ez is legendás. Én Senna-t mondanám!

2012. jan. 1. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!