Szerintetek ki minden idők legjobb F1 pilótája és miért?
Schumacher a legjobb, mert mondjuk o nyerte a legtobbet!
Hajra Raikkonen!
Hát Vettel semmiképp...
Nem is tudom, hogy mi egyáltalán ez a minden idők legfiatalabb világbajnoka mánia. Egyrészt fiatalabban sokkal tanulékonyabb vagy, jobbak a reflexek, másrészt ma már szinte semmi kockázat nincs az f1-ben, így akár egy 16 éves gyerek is autózhat a határon, mert egy esetleges rutintalanságból adódó halálos baleset kockázata 1 az 1ben kizárt, de legalábbis minimális. Nem véletlen, hogy a forma 1 hőskorában nem voltak 20-22 éves világbajnokok. A jelenlegi mezőnyből Schumachert lehetne kiemelni az eredményei miatt, de sztem sokkal nagyobb szó lenne, ha most 40 felett összehozna 1 vb-t mint, hogy Vettel 23 évesen vb. Senna azért legendás mert ő amelett, hogy 3szoros vb (pedig 1 még járt volna neki) a pályán halt meg az élen és nem csak mint versenyző legendás, hanem mint ember, mert akár az élről is félre állt, hogy a társának segítsen. Fangio-t én soha nem láttam versenyezni, de hogy összehozott 5 vb-t abban az időben, amikor sorra haltak a versenyzők, és szereztek életre szóló sérüléseket, szerintem ez is legendás. Én Senna-t mondanám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!