Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Szerintetek is Jenson Button...

Szerintetek is Jenson Button a legjobb pilóta a mostani mezőnyben?

Figyelt kérdés
2011. okt. 9. 14:14
1 2
 1/14 bánomisén ***** válasza:

Igen, de én elfogult vagyok, mert ő a kedvencem :-)

Egyébként nagyon sok tehetséges pilóta van most a mezőnyben Vetteltől Massáig.

2011. okt. 9. 14:20
 2/14 anonim ***** válasza:
Szerintem Vettel,de Button is nagyon jó(sztem ő lesz a 2.)
2011. okt. 10. 20:25
 3/14 anonim ***** válasza:
Szerintem Vettel, Button, Hamilton, Alonso a legjobbak között van!!!
2011. okt. 12. 15:41
 4/14 anonim ***** válasza:
Csupán így megmondani, hogy ki a legjobb, lehetetlen. Az autó nagyon sokat számít. Az tény, hogy Button nagyon finoman bánik az autóval, szó szerint olyan mint egy gép. Vettel fiatalos lendülete és akarata, maximumra törekedése miatt magaslik ki. Alonso, ő egy igazi tehetség, ő zsigerből teszi a dolgát az autóban. Hamilton is jó pilóta, mert mindent tud, amit kell, de nekem a 2008-as évet leszámítva nem győzött meg. Gyorsnak gyors, de még fejben sokat kell fejlődnie. Massa is a legjobbak közé emelkedhetett volna, de a sajnálatos balesetét követően, már nem olyan, mint amilyen volt. Hiányolom belőle a lángolást, az elszántságot. Webber szerintem csak az autó miatt tart ott, ahol tart. Akire én még kíváncsi leszek, az Rosberg. Ha egyszer kap egy jó autót...De hogy válaszoljak is a kérdésedre, véleményem szerint a jelen mezőnyben Alonso a legjobb. Schumachert én már nem szeretném ide besorolni...
2011. nov. 16. 15:59
 5/14 anonim ***** válasza:

Szerintem nem, tenyleg jol banik a gumikkal, de ez semmi...csak a ennek a **** gumiszabalynak koszonhetoen ilyen jo iden.

Szerintem Ham, Alo, MSC es Rosberg is sokkal jobb nala.

Jah, meg Vettel

2011. nov. 16. 17:33
 6/14 anonim ***** válasza:
szerintem meg Vettel a legjobb jelenleg de ha jövőre visszajön Kimi akkor ő lesz a legjobb (soha nem felejtem el hogy futam előtt 20 perccel még a lakóbuszban aludt :)
2011. nov. 16. 19:48
 7/14 anonim ***** válasza:
Nem a legjobb, de ott van a top 5-ben (talán még a 3-ban is...)!
2011. nov. 17. 10:25
 8/14 anonim ***** válasza:
Azért az túlzás, hogy a legjobb.
2011. nov. 17. 19:46
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem, Rosberg a legtehetségesebb.
2012. jan. 3. 18:50
 10/14 anonim ***** válasza:
Ja és Kubica. (előző voltam)
2012. jan. 3. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!