Szerinted melyik volt a Forma1 történetének legjobb szezonja?
Figyelt kérdés
forma1, szezon2011. nov. 15. 16:12
3/13 anonim válasza:
Volt pár jó év.
Én 74-et 88-at, 98-at és 2008-at jelölném meg.
Az biztos, hogy az utóbbi évek legizgalmasabbja 2008 volt, ahol az utolsó verseny utolsó kanyarjában dőlt el a VB cím.
Kedvencnek így is 88-at jelölném meg.
7/13 anonim válasza:
egyértelműen 2008 de '07 se volt rossz év
9/13 anonim válasza:
2008 nálam is favorit, de az 1996-1997-es szezonok is a fotelhez szögeztek rendesen :)
10/13 anonim válasza:
Szerintem nem lehet egyet kiemelni.
Jó az 1950-es, mert ez volt az első
Szeretem még a 2007-eset is, de ezek közel sem olyan jók, mint 1982 és 2004.
Ferrari-fanként 2004 lenne a kedvencem, de ha az izgalmakat nézzük, akkor az 1982-es lenne a győztes. Bár akkor még bőven nem éltem, de tudom, hogy izgalmas lehetett. 16 futamon senki se nyert 2-nél több futamot és a bajnok Keke Rosberg csak 1 futamot nyert. Az is jó, hogy a Ferrari nyerte a konstruktőri bajnokságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!