Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek ki volt az Egyesül...

Szerintetek ki volt az Egyesült Államok történetének legjobb elnöke?

Figyelt kérdés
Indok is jöhet.
2011. nov. 3. 15:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Sok jó elnök volt, nézőpot kérdése.

John Adams-et mondanám, indok annyi, hogy nélküle ma nagyon nagy valószínűséggel nem létezne USA. Hogy jobb lenne ez nekünk, vagy rosszabb, abba most ne menjünk bele, nem ez a kérdés.

2011. nov. 3. 16:15
 2/12 anonim ***** válasza:
Miért ne létezne?
2011. nov. 3. 16:29
 3/12 anonim ***** válasza:
Hogy ki volt a legjobb, azt ne tudom. De hogy (az USA szempontjabol) Obama az egyik legrosszabb, az biztos.
2011. nov. 3. 16:39
 4/12 anonim ***** válasza:
Ez egyetlen igaz elnöke az John F. Kennedy volt.
2011. nov. 3. 16:53
 5/12 anonim ***** válasza:
89%

"Ez egyetlen igaz elnöke az John F. Kennedy volt."

Szerintem Kennedy csak egy kis mitugrász volt, felkapta a média és kész.

2011. nov. 3. 17:11
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is Kennedy.
2011. nov. 3. 18:31
 7/12 DrGempa ***** válasza:
F.D.Roosevelt
2011. nov. 3. 18:42
 8/12 uuallomas ***** válasza:
35%
Kennedy, mert szembe mert szállni azzal a hatalommal ami az USA-t 150 éve irányítja, segítek egy pici országuk van nekik és sokat veszekednek a palesztinokkal. Igen ezek az emberek csak ők amerikában laknak, no ez a jó kiállású John Fidgeraldot fejbe is lövették azért mert játszotta a kiskakast; >
2011. nov. 3. 18:59
 9/12 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Mert a konfliktusok miatt és a kortársai nézetei miatt a franciák eltörölték volna őket a fiatal kormánnyal együtt. A közvéelmény nem szerette, nem tudta befogni a száját, rossz természete is volt, de tudott nagyban gondolkodni. Franklin Delano Roosewelt is jó elnök volt.

Kennedy egy visszás figura, a média kapta őt fel, a háttérben csúnya ügyei voltak, ügyeskedni próbált, ezért is választotta Johnsont alelnöknek, gesztusként. Arra nem számított, hogy el is fogja fogadni, utána már le akarták róla beszélni... de mindegy, ezek más kérdések. Szerintem továbbra is John Adams volt az egyik legkiemelkedőbb államférfi Amerika szempontjából.

2011. nov. 3. 19:49
 10/12 anonim ***** válasza:
Tényleg az a szomorú, hogy több válasz lehetséges, és mindegyik mellett lehet érvelni. (lehet, hogy ezért tartanak ott ahol). :) Konkrétabban: Washington/Adams...
2011. nov. 3. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!