Melyik a Legjobb tesztoszteron fokozó? Ami legális!
akkor felejtsd el a tesztó fokozó mert meg sem éreznéd a hatásukat mivel a tesztó szinted még bőven magas.
a tömegnövelő étrend legyen meg és kész,az bőven elég a fejlődéshez ebben a körben.
a tesztó fokozók 30év feletti sportolóknak használ valamilyen mértékben.
ha nem olvastad az alapismeretek akkor tessék itt egy másolat de tapasztalatból is írtam az amit írtam.
Tesztoszteron fokozók
Az alapanyaguk általában a jó öreg tribulus (királydinnye kivonata). Ezzel a szteroidokhoz hasonló hatást nem lehet elérni, de a mellékhatásokat sem. Ezek a készítmények biztonságos, természetes módon optimalizálják a tesztoszteron-szintet, elsősorban azoknál a 35-40-eseknél, akiknél a természetes termelés már elkezdett hanyatlani.
Szia!
A párom 18 éve foglalkozik testépítéssel, és véleménye szerint a legjobb módszer a belső tesztoszterin szint emelésére a minnél gyakoribb sex. Tán' furán és viccesen hangzik így elsőre, de legális és még fizetni sem kell érte(jó esetben:))
Abban pedig egyet értek az előttem szólóval, hogy az életkorodnál fogva még eleve magas a teszto szint, ezért kívülről stimulálni felesleges és hatástalan lenne, viszont a belső stimulálás amiről feljebb írtam segíthet a fokozásában.
elegge limonade ez a valasz hogy 25 ev alatt
nevetseges aki ezt mondja
nem mindenki egyforma valakinek 20 evesen vag 22evesen mar eleg alacsony a tesztoszteron szintje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!