Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Szerintetek ki minden idők...

Szerintetek ki minden idők legjobb F1 pilótája és miért?

Figyelt kérdés
Csak kiváncsi vagyok,hogy a nagy Vettel-mánia idején most ki mit gondol.
2011. dec. 28. 22:08
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Nem tudom hogy Alain Prost-ot mért nem sorolja senki a legjobbak közé.

A régiek közül a legjobb: Alain Prost

Mostaniak közt: Kimi Raikkönen, Jenson Button, és Michael Schumacher

2012. jan. 1. 21:56
 12/26 anonim válasza:

Erre a kérdésre nehéz lenne válaszolni, főleg amiatt, hogy nehéz összehasonlítani a régi versenyzőket a jelenlegiekkel. Például akkor másabb volt az autók irányíthatósága és sokkal kisebb volt a pilóták biztonsága. Volt olyan korszak hogy az autóban nem volt biztonsági öv és lehet hogy akkor kicsit körültekintőbben vezettek.

A régi idők nagy kedvencei nekem Senna, Lauda és Mansell akik nem csak remekül vezettek de az autó mechanikájához is nagyon értettek. Senna például sokat ki tudott hozni a gyenge autókból, hogy jó eredményt érjen el. Ezen felül ő volt az elsők közt aki komolyabban alkalmazta a mentális és fizikális felkészültségeket a versenyek előtt. Ez ma már a pilóta rutinja. A mai versenyzők el vannak látva személyi edzőkkel meg sport pszichológusokkal ami segíti őket, hogy jól szerepeljenek. Tehát ez esetben azt is figyelembe kell venni, hogy a sport fejlődik és nem kizárt, hogy egyesek jobbak lehetnek a régi versenyzőknél. A mostani mezőnyből a kedvencem Alonso, Rosberg, Button és Vettel is elég jól szerepel őt sem szabad leírni. Válaszolva a kérdésedre a megnevezett versenyzőm Mika Hakkinen

2012. jan. 3. 00:37
 13/26 zenevilag válasza:
vettel de miért kell öt fikázni???
2012. jan. 4. 09:38
 14/26 anonim ***** válasza:
mert vettel egy tehetségtelen, elkényeztetett kis csitri :) :) :)
2012. jan. 5. 16:31
 15/26 anonim válasza:
Schumacher tiszta sor. Nagyon jó pilóta, sok tapasztalattal a háta mögött. Nem hiába hétszeres világbajnok.
2012. jan. 8. 21:10
 16/26 anonim válasza:
Nem tudom, de tuti német ;). Én már akkor tudtam, hogy Vettel világbajnok lesz, mikor a toro rosso-val nyert. És ez akkora bravúr volt a mostani forma 1-ben, amit azóta se láttunk, hogy valaki egy kis csapat autójával így tudott volna nyerni, még esőben sem.
2012. febr. 20. 17:05
 17/26 zenevilag válasza:
15 -ős válaszoló nem elkényeztetett hanem inkább akaratos és 16 válaszolóval egyet kell értenem
2012. febr. 21. 15:09
 18/26 anonim ***** válasza:

tegnap 17:05

Te már akkor tudtad, hogy Vettel egyszer világbajnok lesz, amikor még meg sem született... Mindenki ezt a hülyeséget mondja, mert most jól megy neki a szekér. Ha mondjuk ma Hülkenberg lenne 2szeres vb, akkor azt mondanád, hogy te már akkor tudtad, hogy egyszer az lesz, amikor Brazíliában azzal a szar Williams-szel megnyerte az időmérőt.

De ha tényleg ekkora jövendőmondó vagy akkor nyilván már azt is megjósoltad, hogy egyszer megdönti majd Schumacher rekordját is...mert ez szokott lenni a következő baromság. Hamilton első két évében is mindenki ezt mondta, amikor ment a Mclaren aztán most? Senki, most minden madár Vettel-re esküszik...

2012. febr. 21. 19:40
 19/26 anonim ***** válasza:

Ayrton Senna. Mert ő egy másik kategória volt :)

Utána pedig Juan Manuel Fangio, Jim Clark, Alian Prost és Michael Schumacher holtversenyben (azért holtversenyben, mert valójában képtelenség összehasonlítani őket).

2012. márc. 25. 01:22
 20/26 anonim válasza:
Mindegyik aki volt világbajnok, és azért, mert ők nem véletlenül nyertek. Mindegy hogy milyen autóval, de megtették azt, amit sokan nem képesek, azért mert igen csak nem könnyű :)
2012. ápr. 29. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!