Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Michael Schumacher-Fernando...

Michael Schumacher-Fernando Alonso-Kimi Raikkonen-Mark Webber-Felipe Massa. Melyikőjük érdemelne VB-t/újabb VB-címet? (F1)

Figyelt kérdés
Szerintem Schuminak kijárna egy újabb vb, de örülnék Webber vagy Massa sikerének is.

2012. aug. 14. 11:00
1 2 3 4
 1/34 anonim válasza:
Én nagy Schumacher fun voltam amikor ferrarival versenyzett, de annak az időnek vége. Felipe Massa kedves fickó, de nem nyerőtípus, 1-1 versenyre talán jó, de a VB címhez ez kevés. Mark Webber és Kimi már sokkal jobb pilóta és versenyzőtípus Massánál, de a VB címre az idén szerintem Fernando Alonso a legesélyesebb. Minden verselyen pontot szerez, nagyon jó passzban van.
2012. aug. 14. 11:59
 2/34 anonim ***** válasza:
Schuminak mért is járna ki? Nem elég neki a 7? Mutatott valamit visszatérése óta, amiért megérdemelné? Nem! Akkor meg? Massa nem érdemelne, ritka sz*rul teljesít. Webber 2010-ben érdemelte volna meg, ebben az évben nyert 2x, dobogón is csak 2x állt, nem mutatott semmit, amiért megérdemelné. Hamilton hamarabb érdemelné meg közülük, ő tényleg mutatott valamit. Mindig kihozta a maximumot, ha a csapat már el is rontott neki mindent a futamon, nyomta tovább ahogy bírta. Alonso sem lenne ott ahol most van, nagyon sok szerencséje volt már ebben az évben, de ennek ellenére neki adnám a VB címet, és még ott van Raikkonen, aki mindig jobb helyen végez a futamon, mint ahol az időmérőn, ez mellett pokoli gyors is.
2012. aug. 14. 13:32
 3/34 Pityeeesz ***** válasza:
33%
Webber mindenképpen megérdemelne egyet, Alonso is megérdemelne még 1-2 címet legalább. Hát Massa az utóbbi években mutatott teljesítménye miatt nem, de ha a balesete előtti időket nézzük ő is megérdemelt volna 1-et. Schumi nyert már eleget, de még egyet nem sajnálnák tőle. Rajkó meg így is többet nyert(csalással) mint amit megérdemelt.
2012. aug. 14. 13:44
 4/34 anonim ***** válasza:
Ha Raikkonen nem érdemelt volna meg egyet sem, mert azt is csalással szerezte akkor Schumi mennyit érdemelt volna? Mert azok a mocskos húzások, amiket csinálták (Schumi-Ferrari), egy rohadt vb címet sem adtam volna Schuminak amit a Ferkával nyert...
2012. aug. 14. 14:08
 5/34 Pityeeesz ***** válasza:

Schumi önerőből el tudta verni a csapattársait, és a VB-ket is simán nyerte volna a csapattársak segítsége nélkül, míg Raikonál a mérleg nyelve pont az a pár pont volt amikor Massa félreállt neki. Azért van különbség a két eset között. Egyik sem tiszta és egyik sem szép ezt kár is lenne vitatni, csak az egyik versenyző nem ezzel nyerte a vb-t míg a másik igen.

2012. aug. 14. 14:25
 6/34 anonim ***** válasza:
91%
Akkor mondok neked egy valamit. :) 2003-ban ha Schuminak nem adta volna át Barichello a pozícióját akkor Raikkonen VB lett volna.
2012. aug. 14. 14:29
 7/34 Pityeeesz ***** válasza:
Nem akarom a szánalmas kis illúziókból felépített légváradat lerombolni, de 2003-ban egy Ferka TO sem volt. Ellenben a McLarennél befigyelt néhány csúnyán elszúrt kerékcsere persze csakis Coulthardnál és nála is csak akkor ha ő volt a kedvezőbb pozícióban ;)
2012. aug. 14. 14:47
 8/34 anonim ***** válasza:
Schumacher
2012. aug. 14. 17:40
 9/34 anonim ***** válasza:
Ajj vortex mindig bele esel abba a hülye hibába hogy leállsz a két anti kimis-el vitázni. Ha nem szólnak hozzájuk elmennek, aztán máshol próbálják fel kelteni magukra a figyelmet:D
2012. aug. 14. 17:52
 10/34 anonim ***** válasza:
Most inkább Schumi ellen szóltam mint Raikkonen mellett, mert nembírom, hogy mindenki istennek tartja őt, közben meg egy egyszerű pilóta, aki éveken keresztül egy űrhajóval szerezte a VBket. 2 VB címet elismerek amit megszerzett, de a másik ötöt még Coulthardnak is hamarabb adtam volna oda, mint neki...
2012. aug. 14. 18:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!