Michael Schumacher-Fernando Alonso-Kimi Raikkonen-Mark Webber-Felipe Massa. Melyikőjük érdemelne VB-t/újabb VB-címet? (F1)
Nem tudom miért isteníti mindenki Raikonent, mikor Schumi a 7×-es VB. Félreértés ne legyen, nem utálom Raikonent, csak ha már választani kéne, én Schumi mellett tenném le a voksom, mert a 7VB cím az akkor 7VB cím. "Rajkó" pedig a versenyek után szokott inni, ez igaz. De visszatérve a kérdésre én Alonsónak drukkolok, mert Ferrari fan vagyok Schumacher művei miatt. Massa meg le van fütyülve, aki nem tud vezetni az ne jöjjön az F1-be.
Webber meg vettel nem érdemelnének VB címet, (szerintem) mert a RB nagyon nagyképű lett, hogy 2× nyertek VB-t aztán mikor Valenciában kiesett vettelke akkor meg egyből bundával jöttek. Szóval én csak azt mondom, hogy aki nem bír veszíteni az ne nyerjen!
Szeptember 2.-án pedig, hajrá Alonso!
Nem tudom miért isteníti mindenki Raikonent, mikor Schumi a 7×-es VB. Félreértés ne legyen, nem utálom Raikonent, csak ha már választani kéne, én Schumi mellett tenném le a voksom, mert a 7VB cím az akkor is 7VB cím. "Rajkó" pedig a versenyek után szokott inni, ez igaz. De visszatérve a kérdésre én Alonsónak drukkolok, mert Ferrari fan vagyok Schumacher művei miatt. Massa meg le van fütyülve, aki nem tud vezetni az ne jöjjön az F1-be.
Webber meg vettel nem érdemelnének VB címet, (szerintem) mert a RB nagyon nagyképű lett, hogy 2× nyertek VB-t aztán mikor Valenciában kiesett vettelke akkor meg egyből bundával jöttek. Szóval én csak azt mondom, hogy aki nem bír veszíteni az ne nyerjen!
Szeptember 2.-án pedig, hajrá Alonso!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!