Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Michael Schumacher-Fernando...

Michael Schumacher-Fernando Alonso-Kimi Raikkonen-Mark Webber-Felipe Massa. Melyikőjük érdemelne VB-t/újabb VB-címet? (F1)

Figyelt kérdés
Szerintem Schuminak kijárna egy újabb vb, de örülnék Webber vagy Massa sikerének is.

2012. aug. 14. 11:00
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért isteníti mindenki Raikonent, mikor Schumi a 7×-es VB. Félreértés ne legyen, nem utálom Raikonent, csak ha már választani kéne, én Schumi mellett tenném le a voksom, mert a 7VB cím az akkor 7VB cím. "Rajkó" pedig a versenyek után szokott inni, ez igaz. De visszatérve a kérdésre én Alonsónak drukkolok, mert Ferrari fan vagyok Schumacher művei miatt. Massa meg le van fütyülve, aki nem tud vezetni az ne jöjjön az F1-be.

Webber meg vettel nem érdemelnének VB címet, (szerintem) mert a RB nagyon nagyképű lett, hogy 2× nyertek VB-t aztán mikor Valenciában kiesett vettelke akkor meg egyből bundával jöttek. Szóval én csak azt mondom, hogy aki nem bír veszíteni az ne nyerjen!

Szeptember 2.-án pedig, hajrá Alonso!

2012. aug. 17. 19:12
 22/34 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért isteníti mindenki Raikonent, mikor Schumi a 7×-es VB. Félreértés ne legyen, nem utálom Raikonent, csak ha már választani kéne, én Schumi mellett tenném le a voksom, mert a 7VB cím az akkor is 7VB cím. "Rajkó" pedig a versenyek után szokott inni, ez igaz. De visszatérve a kérdésre én Alonsónak drukkolok, mert Ferrari fan vagyok Schumacher művei miatt. Massa meg le van fütyülve, aki nem tud vezetni az ne jöjjön az F1-be.

Webber meg vettel nem érdemelnének VB címet, (szerintem) mert a RB nagyon nagyképű lett, hogy 2× nyertek VB-t aztán mikor Valenciában kiesett vettelke akkor meg egyből bundával jöttek. Szóval én csak azt mondom, hogy aki nem bír veszíteni az ne nyerjen!

Szeptember 2.-án pedig, hajrá Alonso!

2012. aug. 17. 19:13
 23/34 anonim ***** válasza:
előző vagyok, és nem tudom miért ment el 2× a válasz, elnézést.
2012. aug. 17. 19:13
 24/34 A kérdező kommentje:
vortex, most megnevettetél XD
2012. aug. 17. 20:03
 25/34 A kérdező kommentje:
Egyébként szerintetek Alonso-t befogják érni a pontversenyben?
2012. aug. 18. 09:36
 26/34 anonim ***** válasza:
Szerintem simán behozható. Valakinek jól sikerül a fejlesztés, pár futam alatt ellóg a többiektől, nyer 1-2 futamot, és Alonso elveszíti az előnyét.
2012. aug. 18. 13:12
 27/34 anonim ***** válasza:
Alonso ezt be fogja húzni akinek lehet esélye az Vettel senki más, csak ott az autó nincs rendben. Szóval ez nagyon egy sima Alo vb-nek néz ki.
2012. aug. 18. 13:44
 28/34 anonim ***** válasza:
Szerintem nem Alonso lesz a VB, Hamiltonnak vagy Vettelnek nagyobb esélye van, rengeteg szerencséje volt Alonsonak ebben az évben...
2012. aug. 18. 16:18
 29/34 anonim ***** válasza:
Gratulálok Pitesz megint megmutattad mennyire értsz a Forma1-hez.
2012. aug. 21. 01:04
 30/34 anonim válasza:
Egyik sem hanem Hamilton kapja meg a VB-t!!!! Hamilton az Isten!!!
2012. aug. 21. 10:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!